Mamma hemma från Barcelona,förlovning,Eskilstuna med bästa – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mamma hemma från Barcelona,förlovning,Eskilstuna med bästa

Heej på er!!
I morse gick vi upp tidigt hos Elin och typ åt pannkakor till frukost och sen åkte jag och Amanda hem till mig. Mamma och Sven hade kommit hem från Barcelona där de hade förlovat sig så vi köpte blommor och jag köpte en liten porslinskål som var hjärtformad. Så hade mamma köpt saker till mig från VS! Love it.Iaf sen så typ kollade jag o Amanda på film och städade och gjorde om på mitt sminkbord. Sedan så åkte vi till dollarstore och köpte lite balsam och hårinpackning. Nu sitter vi på en parkbänk i Eskilstuna och ska snart se på rix fm festivalen. Puss och kram på er!!

Söt bakgrund Elin har.

Förlovnings blommor till mammsen och Sven som förlovade sig i Barcelona.

Presenter mamma hade köpt åt mig på Arlanda.

Sööt vän

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.