Hemma dag ,tack för ni finns – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hemma dag ,tack för ni finns

Heej på er !!
Idag har jag inte gjort så mycket.
Iaf så har jag lagat mat först en sallad och på kvällen min egen köttfärssås. Sen så har jag och mormor bakat en rabarberkaka. Ja ni sen så har jag sovit mitt på dagen,haha. I kväll har vi haft lite halv 8 hos mig och nu ser man på allsång på Skansen. Sen vill jag bara säga att det betyder så sjukt mycket med alla gulliga sms.
Puss på er!!

Lunchar med mormor

Rabarberkaka

Halv 8 hos mig typ,hehe.
Gjort köttfärs helt själv.

När man har lite tråkigt,är ledsen osv så kan man bara kolla på detta och bli lycklig. Här är lite av sånt som gör mig riktigt glad. Vänner är det bästa som finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.