Tagga midsommar h – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Tagga midsommar h

Heej på er!
Idag vaknade jag vid halv 10 och en stund efter det åkte jag ,Fanny och mormor och plockade lite midsommarsblommor. Mina rosa gummistövlar fick komma fram eftersom jag är fett ormrädd. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar och åt bullar och drack sockerdricka i glasflaska. Efter det gick jag hem och typ åt glad med mamma och Fanny och sen åkte jag till Amanda. Vi hade lite mysigt och snackade en hel del. Sen tog vi en sväng till rockhamnarsbadet i matchande bikini.
Nu när jag kom hem har vi grillat och så och blåst bubblor och jag i Fanny ska se på film. I morgon ska jag göra den finaste midsommarkransen ever,Haha. Tror det blir midsommar firande i Ervalla (stav).
Just det en sjukt gammal bild på mig och Amanda från den första månaden vi vart vänner typ.

Puss på er mina söta läsare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.