Cykeltur med Jenna – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Cykeltur med Jenna

Heej på er!
I morse vaknade jag,gick upp och satte på mig en bikini och la mig ute i solen. Efter ett tag kom syrran med glass,saft och bullar och vi fikade. Sedan lagade jag lite mat till oss 2 och kl 2 gick jag hem till Jenna. Vi åkte ner till Ica och köpte blåbär och hallon. Sen bakade vi smulpaj med eget recept som blev jättegod. Efter pajen var klar tog vi med den ,vaniljsås och saft och cyklade Liarunt. Sen hade vi picknick efter vägen,fett mysigt. När vi kom hem slängde vi oss på sängen och såg nya Wallander. Den va as läskig! Vi hjälpte Tomas med fönsterbrädorna och sen cyklade jag hem. Nu är jag själv hemma och typ är as rädd men aja sånt är livet.

Puss på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.