Shopping !! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Shopping !!

Heej på er!!
I dag har jag varit på mb med syskonen o jag o Fanny har typ gått runt själva och kollat hehe köpte 2 lika dana linnen på Gina ett svart och ett vitt men har typ varit kär i dom jättelänge hehe vi träffade wilma och jane på ett café där oxå efter mb åkte vi till Ikea och shoppade lite för mitt presentkortet det blev fat plastblommor vas skålar 112 ljus bricka vad ljuslycktor osv och gardiner som inte är uppsatta än men så som de sitter på bilen med stolen ska dom hänga iaf när jag sorang runt dör och hittade små gulliga små saker jag ville ha så kommer en snygg kille och säger tjenare bruden och jag bah heej och han blinkar med ens lgat och hår hehe helt okeej faktist ,vi käka där oxå och nu är vi hemma och små tjejerna är klistrade framför sista i carly avsnittet och anton sover typ haha

Puss och kran på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.