Bajs tisdag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Bajs tisdag

Heej på er!!
I dag äre en helt vanlig tisdag som har varit blääää det var ingen god skolmat jag har hast smått ont i magen,huvudet och ryggen hela dagen och vart på ganska dåligt humör för jag var hungrig sen gick vi hem till Elin och åt lite goda mackor frukt juice och lite godis hehe hade skit mysigt sen var man tvungen att gå till konfan å nu är jag hemma o ska plugga på engelskan 28 glosor och 15 fraser mums och allt är till i morn då har vi prov !
Sen så är jag fett sur för mitt ansikte är fullt med finnar mina nagelband är spruckna mina händer är torra som sand mina ben är oxå torra håret är tort näsan rinner halsen kliar och allt är almänt Tummener även vissa förhoppningar om personer och känslor Tummener bajs tisdag äre men det kke blir en nice onsdag kan man ute hoppas iaf längtar sjukt till helgen hur klarade sig folk på stenåldern utan alla krämer silkesdroppar osv

Hoppas jag inte deppade ner er en kul grej oxå plattade mitt hår första fången på 2013 och det blev fett mkt längre

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.