Therese Wickman

VILKET KAOS DET VAR!

Ska strax åka för att byta däck på bilen. Borde gjort det för flera veckor sedan, men då Kidh blev sjuk så har det dragits ut på tiden och lika bra var väl det då det varit minusgrader under morgonen.

 

I går kväll var vi på kalas igen, denna gång för min brorsdotter som fyllde 7 år.

En fråga, jag skaffade gymkort för någon månad sedan och först blev jag sjuk, sen hann jag träna någon vecka sedan blev Kidh sjuk. Nu längtar jag enormt efter att få komma tillbaka och få in detta som rutin, men borde man avvakta att hänga på gym medan den största krisen kring Corona är här? Det är ju inte så det är folksamling där inne, men tänker på alla som rör maskinerna osv. Hur skulle du tänka?

 

 

I går fick jag slängt en hel del på tippen, vilken befrielse. Kan ni också känna en lättnad över att rensa och slänga saker?

Innan allt blev städat och fixat här inne så var verkligen hela hemmet i total kaos. Grejer överallt, grejer som togs ut från förråd för att sorteras och fixas. Fick inte med allt på långa vägar men tänkte att dessa bilder här nedan kunde ge en liten uppfattning om vad jag gjorde i helgen. Det är så man spenderar barnlediga helger 😀

 

 

Är glad över att hemmet är tillbaka i sin ordning 🙂

 

Ska dock ta påsklovet till att måla om skänken som just nu är i trä och småfixa med inredningen i huset . Annars blir det mest bara vara, jag och barnen som jag berättade i inlägget tidigare.

 

Hoppas du får en fin fortsatt solig dag!

Var rädd om dig!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanne

  Städa varje maskin innan och efter. Tvätta händer och håll avstånd.. är du minsta förkyld, va hemma

 2. Anna

  Håll avstånd o gör rent maskiner före o efter du använt dem så är det nog lugnt att gå på gym. De gym som tidigare stängt har öppnat igen. Kör hårt!

 3. Marie Hemgren

  Oj…. jisses vad du har varit duktig på att rensa! Och fått undan plockat😊 Så fint det blev 👍👌 hoppas nu! Att du kan njuta av påsklovet 🐣 med dina fina barn❤️ Varma kramar från en farmor/mormor

 4. Veronica

  Jag skulle undvika gym. Man vet ju inte riktigt hur länge viruset lever kvar på maskinerna/redskapen

 5. Maria

  Jag tänker som så att de ökat rengöringen och jag rengör själv både före och efter jag använt maskinerna. De flesta har vett att vara hemma då de har symtom så jag hade kört på men kanske inte valt gruppträning.

  1. Karin

   Flera gym har stängt igen och andra har minskat öppet-tiderna och infört max regler på antal personer samtidigt. Jag skulle definitivt inte gå in på ett gym i dagsläget. Långa promenader i rask takt i vårsolen tycker jag är ett mycket bättre alternativ just nu.

 6. Anki

  Jag hade varken gått på kalas eller på gym just nu. Även om du inte har symptom själv kan du smitta andra och detsamma gäller att andra kan smitta dig, dina barn eller kanske dina föräldrar. Man måste nog ta det här på riktigt stort allvar och göra så mycket man kan för att smittan inte sprider sig i onödan.