SUPERNÖJD MED NYA BARNVAGNEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SUPERNÖJD MED NYA BARNVAGNEN!

I samarbete med Thule

 

God förmiddag från hotellsängen.

Intog min frukost från sängen idag, så lyxigt för en ensamstående mamma må jag säga..

Ska arbeta här i från hela dagen innan jag åker tillbaka hem mot kvällen och jag har aldrig sett fram emot en arbetsdag så mycket som idag Ska ta en paus vid lunch för att gå ut och handla med någon smarrig lunch upp till rummet, annars kommer jag befinna mig här hela tiden.

 

För några månader sedan fick jag förfrågan om jag ville prova en ny vagn till Matheus.

När det kommer till vagnar så är jag enormt kräsen så det var inte ett självklart val att tacka ja. Men då jag aldrig hört talas om Thule innan så gick jag in och sökte om vagnen och blev genast jättenyfiken på den så valde att tacka ja.

 

Hade redan innan detta börjat kolla runt på en till vagn åt Matheus. Den vi haft hela tiden sedan han föddes börjar kännas för stor och otymplig i och med att han inte använder vagnen i samma utsträckning längre och den tar upp all plats i bagageluckan dessutom-

 

Vi har nu testat vagnen i ca 2 månader och jag har faktiskt hittills inte hittat ett enda minus. Är inte det konstigt? Det gör jag på dom flesta, även dom vagnar jag verkligen tycker om.

Tiden får utvisa om jag hittar något längst vägen, men vi är supernöjda!

Vagnen har fullt liggläge, är otrolig smidig med sina tre hjul ,men trots det jäkligt stabil.

Suffletten går att förlänga så den går extra långt ner så barnet slipper starkt solljus i ansiktet.

Det bästa av allt är att vagnen är barnsligt enkel att fälla ihop ( kika in på min instastory för att se en film) och den tar dessutom liten plats i bagageluckan.

 

Vill du läsa mer om vagnen och se vilka färger eller andra barnvagnar Thule erbjuder så gå in här!

 

Hos Thule har jag också hittat en superhäftigt Taktält. Tänker att det i sommar kanske mestadels blir Sverigesemester i och med Corona?

Tänk vad häftigt att åka helt fritt vart man vill och känner för och så har man boendet med sig på biltaket?

Någon som har ett sådant tält och kan berätta mer? Sjukt sugen på att testa…

Ha en fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.