DIY PROJEKT I KÖKET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DIY PROJEKT I KÖKET!

Hej vännen!

 

Hur mår du? Håller ni er hemma eller är ni på arbetet?

Såg på Nyheterna att skolorna kanske ska stängas igen ändå. Vad tycker ni?

 

Jag ska ikväll faktiskt ta in på ett hotell här i stan för att få jobba ostört under ett dygn. Ska sitta med bokföringen och redigera klart alla bilder från dom senaste fotograferingarna. . Ska bli riktigt mysigt!

 

Kom på att jag lovade er för länge sedan att dela med mig mer utav mina DIY projekt här hemma. Jag är ändå ganska duktig på att fynda på loppis eller göra om i hemmet för en liten summa.

Kommer ni ihåg att jag ändrade om i köket?

Jag har länge velat göra om där inne men då jag endast hyr känns det onödigt att lägga dyra pengar på en renovering. En renovering jag dessutom inte har råd med. Så jag valde att köpa kakeldekor och satte över det vita slitna kaklet i köket och gjorde likadant med bänkskivan. Där köpte jag bänkdekor för att få samma bänkfärg i hela köket..

Totalt gick denna makeover på ca 700 kr. Hur bra?

Köpte mina på Bauhaus och där finns det massvis av olika att välja på.

 

Ignorera att det är så mycket disk på förebilden. Så ser det dock mestadels ut med 3 barn och en diskmaskin som gått sönder 🙂

 

Såhär blev det efter….

 

 

Önskar dock så många gånger att köket vore större. Känns så trångt många gånger med tre barn i huset.

Men men, någon gång i livet ska jag ha det där stora köket med öppen planlösning och en stor köksö som jag drömt om 😉

 

Ha en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karro

  Använde du färdiga kakeldekor-rutor eller var det som en plastfilm du satte över hela kaklet? Vill också ha det sådär snyggt i köket! Kikade på deras hemsida men hittade inga färdiga små rutor om du förstår vad jag menar 🙂

 2. Emelie

  Såå fint det blev! Heja dig!! Jag drömmer också om ett kök med stor härlig planlösning och en gigantisk köksö😊 Kram

 3. Barbro

  Vad snyggt det blev-dom enkla medlen är ju oftast inte så dyra man ska bara komma på dom.
  Ha en fortsatt bra dag //kram