Therese Wickman

ÄNTLIGEN KOMMER SNART VÅREN!

I annonssamarbete med Ellos

Hej vännen!

Är det bara jag som verkligen börjar få vårkänslor? Tänk att värmen förhoppningsvis snart är här och man kan gå runt i bara ben.

Jag som älskar att bära klänning njuter lite extra när våren kommer..

I mitt samarbete med Ellos får jag alltid chansen att välja ut mina personliga favoriter att visa er och herregud så mycket fina klänningar det kommit in, alla helt i min smak.

En av anledningarna till att jag väljer att fortsätta arbeta tillsammans med Ellos är att dom har kläder och storlekar som passar alla, oavsett kroppstyp. Gillar att inkludera alla <3

 

Koden 415414 ger dig 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/3.

Vet inte om jag kan välja ut mina favoriter bland dessa. Älskar allihopa.

Dock älskar jag färgerna extra mycket i klänningen här nedan. Du hittar den här.

 

 

Vill du se hela utbudet av alla härliga vårnyheter på damavdelningen som kommit in hos Ellos, eller kanske ta del av barnkläder, heminredning eller annat som hemsidan erbjuder? Gå då in HÄR

 

Önskar dig en fortsatt fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Britt Marie

    Fina klänningar vad kör du för storlek? Jag drar nog lika som dig men törs inte beställa när man inte vet hur storlekarna är. Tycker det är jobbigt att skicka tillbaka.