Therese Wickman

HUR GICK CASTINGEN?

Hej fina du!

Har du haft en fin start på den nya veckan?

Kidh och jag sitter just nu på tåget hem mot Örebro. Längtar efter att få komma till Förskolan och hämta Lilleman.  Konstigt hur fort man kan börja sakna, speciellt när man oftast känner sig helt slutkörd och dränerad av Matheus 🙂 Ett dygn borta och jag kan inte tänka på något annat än att komma hem och få pussa på honom, ligga nära honom i natt och bli väckt för att han vill ha välling… Så knasig man är 😉

 

Kidhs casting igår gick bra. Han känner sig 80% nöjd av 100 sade han och det är helt klart ett godkänt betyg och det viktigaste utav allt.  Nu får vi se om det blir något eller inte, bara att hålla tummarna då Kidh verkligen hade velat få rollen i denna teater. Han hade passat perfekt som Håkan Bråkan, men det är många barn som sökt, så vi får helt enkelt se. Hård konkurrens !

 

Efter Castingen i går strosade vi en stund på stan, tog en fika, checkade sen in på hotellet, kollade film och beställde mat upp på rummet. SÅ himla mysigt dygn, bara jag och min Kidh. Älskar at få spendera lite egen tid med ett barn i taget.

 

I morse låg vi kvar i sängen länge, gick sedan ner för att ta med oss frukosten upp på rummet så vi kunde njuta till max innan det var dags att checka ut.

 

När vi checkat ut gick vi raka vägen till en supermysig resturang uppe på Tak där Kappahl bjudit in oss för en god lunch och för att se våren och sommarens nya klädkollektion. WOW, så mycket fint det kommer komma in, mycket helt i min smak..

Nu har vi äntligen kommit hem till Örebro.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.