Therese Wickman

MOT STOCKHOLM!

Härligt med Måndag och ny vecka!

 

Sedan jag gick hem på mammaledighet och började jobba med mitt företag på heltid så älskar jag måndagar.  En helt ny vecka framför sig med massa nya utmaningar och möjligheter. Så skönt att slippa den där jobbångesten som förr kom krypandes på Söndagar..

 

Strax ska jag hämta upp Kidh på skolan för att köra till tågstationen.. Brukar välja att ta tåg istället för bil när man ska in i Stockholm city.  Känns så mycket smidigare.

Jag som längtat efter att få sova ostört utan lilleman som väcker mig på natten och få ladda batterierna i och med att han är ganska så krävande här hemma känner idag plötslig separationsångest. Har har senaste dygnet varit så extremt mysig, rolig och underhållande att jag fick svårt att säga hejdå morse på förskolan. ?

Ska dock bli mysigt att få ge Kidh 100% av min tid och mysa riktigt ordentligt. Var länge sedan det var bara han och jag ,så det ska bli superkul!

 

I eftermiddag ska Kidh provfilma i audtion för Håkan Bråkan och efter det har vi inga planer alls. Så gissar på någon god middag och film mys på hotellet.

Skulle kunna tänka mig att strosa en stund på stan, men Kidh är inte överlycklig över just det ?

 

Hoppas du får en fin start på veckan.

 

Puss & kram



 


 



 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro

    Hälsa Kidh att få ha lycka till nu.
    Kram o hoppas ni får det trevligt i Stockholm.
    Kram på er båda.?