Therese Wickman

ETT MÅL VAR ATT TA BÄTTRE HAND OM MIG SJÄLV!

I annonssamarbete med Readly

 

Kommer ni ihåg att ett av mina nyårslöften detta år var att ta bättre hand om mig själv?

I och med att jag arbetar hemifrån så blir det lätt att jag arbetar även när jag äter lunch när jag egentligen borde ta ett break, en rast, fokusera på något annat, släppa sociala medier och lägga tiden på något som ger mig lite ny energi.

En paus då och då är så himla viktigt och med mitt hektiska liv borde jag varit betydligt bättre på det, men av någon anledning så har jag i stället lagt i en högre växel och bara kört på.

 

Under en tid nu har jag tvingat mig själv att ta en paus, till en början över lunchen. Att läsa en bok skulle jag i dagsläget inte ha ro eller tid för, tragiskt nog, men att bläddra i tidningar, läsa artiklar och framförallt få massa inspiration har gett mig så himla mycket energi och massa ideer.

Readly har över 5000 olika magasin och tidningar som du har tillgång till direkt i din mobil eller surfplatta. Supersmidigt om du frågar mig till skillnad mot att köpa massa tidningar i butik . Här kan man välja och vraka efter humör och har tillgång till dom direkt och slipper planera att åka iväg till butik.

 

Har senaste veckorna läst en del Resemagasin och jag blir mer och mer sugen på att skaffa oss en gammal husvagn och renovera om i härlig Boho känsla för att ta oss runt i under sommarhalvåret. Till en början i Sverige men på långsikt även ut i Europa. Tänk vilken dröm!

Har också fastnat totalt för olika Hemma tidningar. Ni frågar ofta vart jag finner inspiration på Inredning, DIY projekt, loppisfynd osv, och i dessa tidningar hittar du så enormt mycket Inspo. Kika efter själv..

 

Med min unika länk http://se.readly.com/theresewickman kommer du till min personliga sida hos Readly som ger dig 1 månads fritt läsande hos Readly. Där finner du mängder utav olika tidningar, både för vuxna och barn. samlat på ett och samma ställe. 🙂

 

 

 

Om du får välja en tidning att läsa, vilken hade det då blivit?

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.