Therese Wickman

TÄNK OM DET FUNNITS NÄR JAG VAR LITEN!

I annonssamarbete med Zcooly

 

Hej fina du!

 

Har du haft en bra start på helgen? Ikväll vankas Melodifestivalen och mys, men det blir ensam i soffan med något gott att äta, då dom stora barnen är hemma hos sin Pappa och lilleman lär ligga och sova vid den tidpunkten.

 

Apropå något annat, Det är så himla roligt att se och höra i från er hur nöjda ni är över Zcooly . Kul att ni gillar spelen lika mycket som vi gör.

Varje gång jag ser barnen skratta när dom spelar och ser dom sådär enormt stolta över sig själva, ni vet när det riktigt lyser i ögonen när man klarat av något nytt, då tänker jag tillbaka och önskar så innerligt att detta spel funnits när jag varit barn. Tänk om jag hade fått känna glädje när det kom till Matematik. ? Är säker på att det hade gått betydligt bättre för mig då.

 

För er som inte laddat hem appen ännu och som kanske missat när jag tidigare berättat om Zcooly så tänkte jag att jag går igenom det lite enkelt igen…

 

Zcooly är ett företag som gör lärande spel tillsammans med erfarna pedagoger för barn i åldern 5-12 år. I Zcooly appen hittar du 10 lärande spel och i alla dom olika spelen kan du lära dig nya saker inom matematik på ett roligt och spännande vis.

Alla spel är utformade efter skolans läroplan vilket för mig har känts väldigt betryggande.

Vill du och dina barn prova Zcooly?

Just nu får du testa helt kostnadsfritt under 3 veckor med min kod THERESEWICKMAN

Du binder inte upp dig när du väljer att testa utan kan avsluta Zcooly när du vill, men om du skulle gilla spelen lika mycket som oss och känner att ni vill behålla dom så kostar det sedan endast 69 kr i månaden för 10 spel och under samma app kan du vara flera användare. Hur bra?

 

 

Hoppas ni får en fin fortsatt dag och ni som använder er av Zcooly redan, kan ni inte kommentera här nedan och berätta vad ni tycker? Vore så kul att höra 🙂

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.