Therese Wickman

KAN VARA SKÖNT MED ETT MILJÖOMBYTE!

Inlägget innehåller reklam och adlinks för Stadium

 

Halloj 🙂

 

Tänk att det redan är Torsdag. Den här veckan har verkligen gått så himla fort.

I helgen ska dom stora barnen vara hemma hos sin Pappa och Kidh åkte dit redan igår kväll.  Kul att Kidh har börjat vilja vara där lite extra och jag tror det är bra att ge barnen lite egentid då och då.

 Ikväll ska jag i väg på jobb och jag ogillar att hela tiden vara en belastning så fort man behöver åka iväg på något även om mina föräldrar alltid stället upp om dom har möjlighet, därför känns det extra skönt att Matheus fröken på Förskolan kan ställa upp att vara barnvakt ibland, självklart mot betalning.

Då vet man att hon faktiskt får betalt, man behöver inte vara borta med lika dåligt samvete som när någon ”ställer upp”  och det är någon som Matheus känner och är väldigt trygg med.

Hon kommer idag ta med Matheus hem från Förskolan och vara här hemma tillsammans med Ellah tills jag kommer hem från företagseventet. Låter henne nog hålla honom vaken en stund extra så jag hinner kramas och natta honom själv.  Tur vi har fredagen och hela helgen lediga tillsammans, bara han och jag <3

 

Ni är fortfarande flera som frågar om Matheus fodrade Nikeskor som jag fyndade billigt hos Stadium, du hittar dom HÄR!

 

 

Önskar dig en fin dag!

 

Nu ska jag åka upp på stan, möta upp några kollegor för att sätta oss på ett mysigt cafe för att arbeta. Kan vara skönt med lite miljöombyte.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Hej.
  Jag ställer mig lite undrande till hur professionellt det egentligen är att en pedagog från förskola också är barnvakt? Ingen kritik, en genuin undran. Jag är själv förskollärare och för mig är det otänkbart att göra så, att blanda jobb och privat.

  Tack för en fin blogg!

  1. theresewickman

   Det där är nog så himla inviduellt från person till person. Förstår hur du tänker och tror det är fler som tänker som dig. Jag är dock lite tvärtom där. Jag jobbar ju också annars på förskola och nu när jag har egna barn har jag inte tiden,men innan dom kom hade jag inge problem med att ställa upp att vara barnvakt om någon familj på förskolan efterfrågade. Såg bara att det var tryggt för både barnet och familjen att ha hjälp av någon man är trygg och känner.
   Denna tjej som varit här 2 gånger nu är en tjej jag tränade i gymnastik så vi hade redan en relation innan hon började jobba på Matheus avdelning på Förskolan. Hon är ung och vill gärna jobba lite extra så för oss passar det perfekt att hon kan hjälpa mig med Matheus någon gång då och då när jag inte har barnvakt, hon får pengar och Matheus får vara med någon han är trygg med 🙂 Passar oss perfekt och är ingenting som påverkar hennes roll på förskolan.. KRAM