Therese Wickman

HAPPY SATURDAY!

Hej & hallå Lördag!

 

I natt sov Kidh inne hos mig. VI hade myskväll här inne, bara han & jag.

Han älskar att se filmer & har önskat att få sova inne hos mig en stund nu, om bara för en natt så tyckte det blev extra mysigt att få göra det med honom medan Ellah hade vän på Sleepover.

Sov dock som en kratta i natt, är helt slut. Tänkte att denna helgen skulle innebära djup sömn i och med att Matheus är hemma hos C, men icke. Tjejerna skrattade & fnissade till närmare 3 i natt Var inne flera gånger, men en kort stund senare glömde dom bort & asgarvet var i gång igen Ellah brukar vanligtvis somna i soffan vid 22 om helgerna så jag vet inte hur hon lyckades vara vaken så länge. Uppe med tuppen va dom också, redan innan kl 7 var fnisset igång igen & det kändes som jag själv precis hade somnat.

 

En mysig frukost i soffan, några koppar kaffe så känner jag mig halvt som människa igen.  Ska försöka dra mig upp härifrån så jag kan ta hand om all disk & plocka undan. Ikväll får vi besök av min vän Sofia & hennes döttrar. Vi ska se på Melodifestivalen tillsammans & mysa, men innan dess ska vi möta upp barnens Pappa på stan för att gå på Robin Hood musikalen tillsammans. Vi hade en biljett över så tyckte det kunde vara en fin ide att även ta med honom 🙂

 

Klänningen som ni var så många som frågade om hittade jag på REA här!

 

Hoppas du får en fin dag, nu måste jag se till att ryka upp mig & ta tag i disken & all annan skit på nedervåningen.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Genom ditt inlägg minns jag plötsligt hur härligt det var att vara uppe länge som barn och skratta och prata med en tjejkompis in på sena natten. Ljuvligt ? tack!

  2. Mamma till tre

    Jag tycker med det är bra att ha sleepover på fredagen just av den härliga anledningen att det är lite ok att det fnissas o tisslas till lite för sent på ”kvällen”☺️ Minns själv hur det va! O så har de ju lördag o söndagen att komma ikapp till måndagen igen! Tack för trevlig blogg✨ Kram J

  3. Kim

    Klart att pappan skall med. Jag ser inga som hellst konstigheter i det utan tycker att det är fint tänkt av dig och säkert mysigt för barnen att ha både mamma och pappa med.