HAR VALT ATT SLUTA SKRIVA!! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAR VALT ATT SLUTA SKRIVA!!

Hej vännen!

Måndag & ny vecka.

Satt i morse för att fylla i alla veckans planer i kalendern & insåg att den var ganska så fullbokad.

I dag efter arbete vankas utvecklingssamtal för Kidh uppe i skolan, sen ska lilleman hämtas på Förskolan & middag ska förberedas till min Mamma kommer hit och ska vara barnvakt ett par timmar Jag ska nämligen hem till min vän Linn på en liten minifest kan man väl kalla det? Hon har bjudit hem lite vänner för att vara med och närvara när hon & hennes sambo smäller en stor ballong för att se om det är en flicka eller pojke dom väntar & jag har lovat att agera fotograf i kväll..

Superspännade. Tänk att det kan vara så kul & spännande att få reda på könet trots att det egentligen inte har någon betydelse 🙂

 

På Onsdag morgon ska jag på samtalen hos Socialen angående anmälan som kom in, även C har blivit tillkallad. Tror med säkerhet att dom inte kommer gå vidare med detta, men ändå lite skrämmande på något vis.

 

Jag har valt pågrund av allt det här att inte dela med mig något mer om Matheus, C eller allt som pågår med ansökan om ensam vårdnad, samarbetssamtal osv.

Ska jag vara helt ärlig så är det med en hel del blandande känslor. En del av mig behöver skriva av mig, även om jag långt ifrån skrivit ut allting, så har det varit skönt att öppna upp lite grann , inte bara för att jag har behövt det, utan också för att jag märkt att det hjälpt många andra som känt sig väldigt ensamma i sin situation. Men just nu vågar jag inte. Känns som om vad man än säger eller gör, säkerligen efter detta också så kan man aldrig göra alla nöjda. Alla har sina åsikter & just nu i och med allt som pågår bakom bloggen så orkar jag inte stå upp lika mycket för dom negativa åsikter eller påhopp som kommer in. Kände att jag var starkare förut att skriva för min skull & för dom som uppskattar min blogg & så kunde jag snällt be den lilla skara som alltid var missnöjda att faktiskt bara sluta läsa. Kanske finns det än bättre blogg för dom att hänga på än att bara störa sig på allting jag gör. Nu är denna lilla skara tack & lov väldigt väldigt liten. Men just nu är det också den lilla procent som tar den där lilla lilla energi eller välmåendet man har kvar.

Har också känt en rädsla sista tiden om vad jag kan skriva & inte skriva, kommer något missuppfattas & kommer någon vilja anmäla mig igen?

Därför har jag fattat detta beslut, för mitt måendes skull men framförallt för Matheus skull <3

 

 Ta hand om dig

 

Tack för att du finns, Puss & Kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vickan

  Tycker att du gör helt rätt, du skall göra det som känns bäst för dig. Så synd att det finns människor som förstör bara genom sin blotta närvaro. Håller med om att de borde välja en annan blogg än din, vi är många som står med dig <3

 2. Hanna

  Skriv av dig i privata blogginlägg? Kan ändå vara bra att ha till senare tillfällen, man tror man kommer ihåg. Men man glömmer tyvärr så många kanske viktiga detaljer med tiden. Ta hand om dig ❤

 3. Lotte

  Slutade det strula med ditt brevinkast? Fick du svar på vem det va?
  Jag tycker det är synd att inte få ta del av din resa med Matheus längre men jag förstår fullt ut hur du tänker❤ Lycka till på mötet och jag tror inte heller det leder vidare. kramar
  https://lotte4.blogspot.se

 4. Anki

  När man ser bilder på dig, M och dina större barn så ser man bara harmoni och kärlek. Men tyvärr är det så att hur man än vänder sig så har man ändan där bak och sorgligt nog så finns det alltid människor som njuter av att förstöra och ställa till elände för andra. Att skriva av sig är nog en bland de bättre medicinerna som finns när livet krånglar och man inte får må riktigt bra. Sluta inte att skriva men gör det istället i dagbok som bara är till för dig själv. Bara att få skriva av sig hjälper en bra bit på väg och då är det ingen annan som kan utnyttja vad du skriver. Usch vad man blir bedrövad när man läser om hur småaktiga människor lägger näsan i blöt och gör allt för att förstöra andras liv. Jag hoppas det löser sig för dig så att du och dina barn får lugn och ro. Kram kram!!!