Therese Wickman

JAG ÄR TILLBAKA & REDO FÖR ETT NYTT SPRAKANDE ÅR!

Hej vännen & Hej 2020!

 

Hoppas & tror att detta kommer bli ett fint år. Ska som jag berättade tidigare angående mina mål inför detta år bli bättre på att värdesätta mig själv & mitt välmående. Tror även barnen mår bäst av det i längden.

Det är redan ett par stycken som har hört av sig angående att vara barnvakt, en ung tjej en kort bit här i från samt en äldre dam som är hemma från arbetet. Tror jag ska boka tid med båda för att känna av lite & ta ett beslut därefter.

 

 

Vi har haft ett fint Jullov jag & barnen. Har sett på sociala medier att många aktiverat sig med både det ena & det andra medan vi knappt gått utanför huset, Iallafall känns det som så, vilket vi har trivs bra med. Dock kan det vara lätt att bli stressad & känna sig som en sämre förälder bara för att man ser det alla andra gör & det man själv kanske inte orkar eller har råd till att göra, men det är viktigt att komma ihåg att det inte är så. Man gör precis det man själv mår bäst av att göra.

Vi har inte haft några problem att bara vara hemma, kolla film & mysa, precis vad jag kunnat önska under detta lov, speciellt i och med en veckas skidsemester som vankas om en vecka..

 

Känner att ledigheten gjort mig gott & jag är verkligen redo att sätta fingrarna i allt arbete igen. Dock ska jag erkänna att det inte bara varit lätt att hålla sig borta från arbete & sociala medier. Har kommit på mig själv att jag fått anstränga mig för att se på filmerna utan att ta upp telefonen & scrolla, men så viktigt insikt & något jag verkligen ska jobba vidare på under detta år. Jag måste bli bättre på att göra en sak i taget & inte se film, svara mail & redigera bilder samtidigt som oftast mina kvällar i vardagen ser ut när barnen somnat.

Från & med nu ska jag göra skillnad på arbetstid och fritid för att kunna må bra i längden.

 

Hoppas ni haft en fin Jul & Nyår!!   Från & med nu kan ni räkna med att jag är tillbaka här på bloggen & jag hoppas ni väljer att fortsätta följa min resa här inne även detta år…

 

Här kommer lite av dom få bilder som blev tagna under vårt Jullov , ett lov som tar slut för barnen på Onsdag, då är det back to school.

 

 

Insåg att dom stora barnen inte är med på några kort alls nästan. förutom på Jul, men på lovet har dom lekt med kompisar, varit iväg en sväng med sin Pappa & annars har vi som sagt bara tagit det lugnt, som ni kan se på alla sovande bilder på Matheus här ovan 🙂

Sov gott,

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra J

    Jag och sonen har också bara tagit det lugnt och varit hemma hela jullovet, både jag och sonen har velat vila upp oss och bara zooma ut, inte göra massa saker.

  2. Emelie

    Dethär blev minsann en förträffligt fin start på min dag – börja med ett nytt inlägg från dig. ❤️
    Välkommen tillbaka efter ledigheten. Det låter som ni haft det fantastiskt skönt.
    Självklart följer jag med under 2020, Du och dina kanaler blev under 2019 ett stående inslag i min vardag, följde dig på instagram tidigare men bloggen riktigt föll jag för under det gångna året.. så ser med glädje fram emot vad detta år har att erbjuda 🙂

    Jag tycker det låter sunt att du ska börja göra skillnad på fritid och arbetstid. Tror det är nog så viktigt framför allt när man jobbar hemifrån, att det lätt blir att man ”ska bara fixa lite snabbt” trots att kvällen kommit och vips har det gått två timmar. Sitter man på kontor/inte jobbar hemma så går man ju de facto hem när dagen är slut och låser för dagen och då tar man kväll. Men sitter man hemma finns ju jobbet alltid där ändå, hela tiden oavsett tid på dygnet.
    jag tror det är viktigt att ha en tydlig gräns och balans för när det är slut för dagen osv, annars misstänker jag att många med Er influensers och andra som jobbar hemifrån skulle kunna jobba dygnet runt. Och det skulle inte arbetstidslagen uppskatta, inte kroppen, psyket och inte de nära heller 🙂

    Återigen välkommen tillbaka efter ledighet och ha en fin dag. 🙂
    Kram!

  3. Pernilla

    Kloka du! <3
    Lugn o ro med närvarande mamma – kan ju inte bli bättre! 🙂 Du är en sån förebild! Ärlig och härlig – en sann inspirationskälla!
    Önskar dig o barnet ett härligt 2020, det är du SÅÅÅ värd!
    Kram