Therese Wickman

SUPERMYSIGT STÄLLE!

Godkväll vännen.

Satte mig nyss i soffan. Tog en dricka ur kylen & småäter från en skål med julgodis. Blir alldeles för mycket av det söta såhär i December, men tänker att det är ok att det får vara så. Tänker inte längre sitta med ångest under December som så många andra år. Vad spelar det för roll om man för en kort stund glider i från rutinerna, njuter lite extra av Julen när man ändå återgår till det vanliga igen efter Nyår 🙂

 

Här hemma är det sjukstuga. Ellah har under eftermiddagen efter Skolan åkt på hög feber, hon har klagat på ont i huvudet & hon somnade redan kl 17 . Lilla gumman! Även Matheus verkar vara på väg att bli dålig. Han var så himla trött så jag blev tvungen att lägga honom en timme tidigare, sedan dess har han hostat så han väckt sig själv flera gånger så jag blev liggandes kvar bredvid honom i över 2 timmar. Kidh har kollat film i soffan så länge. Dessa stunder önskade jag att jag kunde klona mig, så jag kunde ta hand om alla mina tre barn samtidigt, speciellt när sjukstuga pågår.

 

Har ett möte i stan inbokat i morgon & lite jobb som jag skulle skicka in på Utkast samt en del som skulle knytas ihop & avslutas innan Julledigheten på Onsdag, men känns som om det kan bli sisådär med det.. Vi får se i morgon bitti helt enkelt. Ellah lär ju garanterat bli hemma, men vi får se hur liten mår.

 

Visade en bild från en butik jag var i under helgen & ni var många som undrade vilken butik det var..

Det är Jakobssons möbler. Förr höll dom till ute mot Odensbaken om jag inte minns fel? Men nu har butiken flyttat till Aspholmen, mitt emot brandstationen & det är så himla fint där inne & så himla mycket fint man vill ha till hemmet.

 

Någon som varit här tidigare?

Nu ska jag pussa Kidh godnatt & sedan slå på en film. Tänker släppa allt jobb & ta tillvara på förhoppningsvis en lugn kväll. Är så galet trött idag & jag gissar att natten inte kommer ge så mycket sömn.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minella

    Jag har varit där och det är absolut min favorit butik älskar, älskar o bara älskar. Man vill ta med hela Ernst avd hem ?

  2. Camilla K Svedin

    Jag har varit där! Där finns verkligen hur mycket fint som helst!
    Vi var i Örebro i helgen ..har ätit massor av god mat, (Mojo var suveränt!) spa:at på hotellet och umgåtts med bonusson och svägerska. På hemvägen passade på att besöka Nord by C:s ”Pop-up-butik” i Karlslunds norra flygel. Det blev dyrt! 😉 //Camilla från Motala

  3. Camilla K Svedin

    Jag har varit där! Finns verkligen hur mycket fint som helst! ?
    Vi var i Örebro i helgen ..har ätit massor av god mat, (Mojo var suveränt ???) spa:at på hotellet och umgåtts med bonusson och svägerska. På hemvägen passade på att besöka Nord by C:s ”Pop-up-butik” i Karlslunds norra flygel. Det blev dyrt! ? //Camilla från Motala