Therese Wickman

EN LUGN JULIG HELG!

Godmorgon lugna Söndag.

 

Sitter i soffan ,dricker kaffe & skriver till dig. I eftermiddag kommer barnen hem igen & vi ska då få fikabesök av min mamma & min gamla pedagog från när jag själv var liten & gick på Förskola, eller Dagis som det hette på den tiden. Så roligt att min Mamma & Anna fann varandra under dagistiden när jag var liten för under tiden jag växt upp  har hon också blivit en självklar vän även för mig. Vi gör mycket ihop, jag , Mamma & Anna. I våras var vi till Steam hotell b.l.a & nu jobbar Annas dotter på Mammas fik i Stadsparken under somrarna. Mysigt när man tänker efter..

 

I Fredags kväll hade jag bjudit hit flera utav mina vänner för att Julmysa, umgås & ha Julklappsbyte. Det blev en underbar kväll trots att några vänner fick för hinder in i det sista. Blir oftast så när man har familj, att allt inte alltid går enligt planerna 🙂

Blev en sen kväll i säng, tror inte jag somnade fören strax efter halv 3 på natten. Vilket tur att jag kunde sova ostört & ta en lugn morgon i sängen.

Har annars mestadels tagit det lugnt i helgen & sett till att jag blivit klart med det sista inför Julafton. Dock har jag sovit alldeles för lite. Är inte det typiskt?. När man borde ta tiden att verkligen vila upp sig så uttnyttjar man egentiden till max & lägger sig alldeles för sent & vaknar alldelles för tidigt 😀

Men den tiden, den lilla tiden jag får bara för mig själv, slå in klappar, kolla film efter film är så otroligt viktig för mig. Nästan viktigare än sömnen för att jag ska känna mig som en bättre mamma när barnen kommer hem igen.

 

Nu ska jag fortsätta Tomteverkstaden här hemma & försöka få lite klappar inslagna innan barnen kommer.

Ha en fin tredje Advent. <3

 

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.