ATT MAN ALDRIG LÄR SIG.. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ATT MAN ALDRIG LÄR SIG..

Hej fina du!

 

Fick precis Matheus att somna. Han som annars mitt på dagen vanligtvis brukar somna ganska fort var övertrött & tog lång tid på sig att varva ner. Tog över en timme, men nu sover han äntligen. Hoppas han får sova ordentligt, han behöver det.

Att man aldrig lär sig? Ni vet när man säger till någon att barnen varit friska & så vaknar dom sjuka dagen efter? Jag lyckades berätta igår att Matheus nattsömn blivit så himla mycket bättre & det skulle jag inte ha sagt, för i natt har både han & jag sovit sjukt dåligt.

Tur det är Fredag & humöret är på topp..

 

I morse fick vi ställa klockan för att åka in till stan på frukostmöte tillsammans med mina kollegor. Älskar våra träffar en gång i månaden med alla influnecers i Örebro & idag fick vi avnjuta frukost på Scandic.

 

 I kväll står Idol final & Fredagsmys på schemat. Vi ska förhoppningsvis hinna få upp lite mer Julpynt beroende på lillemans humör. Igår gick det inget vidare bra så vi fick ställa in våra pysselplaner till det att Matheus hade somnat.

Blev en mysig kväll tillslut. Vi hann vika några stjärnor, dricka glögg & se Julkalendern innan dom stora barnen kom i säng, dock alldeles för sent för en vardagskväll.

 

 

Längtar lite grann till nästa år. Sitter på en ganska stor ide som jag hoppas jag kommer kunna jobba vidare på.  Så någon gång i början på nästa år tänkte jag försöka ta lite ledigt från sociala medier för ett par veckor för att jobba vidare på detta samt hitta tillbaka till mig själv igen <3

 

Hoppas du får en fin helg..

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Riktigt bra om jag får säga det själv. Vi har använt den 3 gånger hitils & jag är mycket mer nöjd med den än min tidigare som kostade dubbelt så mycket. Helt klart värt pengarna.

   KRAM