Therese Wickman

SÅ KUL ATT NI GILLADE DEN!

I annonssamarbete med Ellos

 

Så himla kul att ni var så många som gillade min Julklänning lika mycket som mig. Visst är den fin?

Ni är flera som frågat hur den sitter & hur den är i storleken. Jag har en M eller en 38a & tyget är stretshigt vilket gör att den inte sitter åt någonstans, precis som jag vill ha det ?

 

Eftersom ni uppskattade mina tips senaste när det kom till mina favoriter bland Ellos Nyheter kring Jul & Nyår så tänkte jag dela några fler, samt även min Klänning igen då det finns dom som missat. ❤

 

Den här klänningen finns även i svart & sitter så skönt på kroppen. Du hittar den HÄR.

 

Den här var så himla läcker i färgen.  Den finns även i svart. HÄR

Tyckte denna tunika var supersnygg. Tänk att par höga jeans under & denna till? Älskar att den var längre i modellen. HÄR

Kjolen hittar du här

Som vanligt när det kommer till mitt samarbete med Ellos har jag en rabattkod att ge ut. Just nu pågår det redan helt galna rabatter i samband med Blackweek på hela deras hemsida vilket också innebär inredning, möbler, dam, herr, barn , skor mm & med min kod 405451 får du ytligare 5% rabatt på allt oavsett redan nedsatt pris.

Du hittar alla erbjudanden HÄR.

 

Ha en fortsatt fin dag underbara du ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.