Therese Wickman

RÖDA MATTAN & UNDERBAR JULBUTIK!

Godkväll vännen!

 

Har du haft en fin helg?

Vårt dygn i Stockholm var mysigt. Önskar jag kunde säga att det var helt lugnt & behagligt mest hela tiden. Men riktigt så är väl inte verkligheten med barn? ?

Matheus humör svänger likt mig när jag har PMS så vissa situationer kände jag att jag levde om jag säger så. Frukosten blev kaos så jag valde att ta med M därifrån. Ogillar människor som ger en dömande blickar för att ens barn skriker, gråter eller är argt. Som om jag som Mamma skulle vara dålig… Tänk om man bara kunde tänka lite längre, ge förståelse…

Men men, i det stora hela var det ett superhärligt dygn tillsammans med barnen & min älskade Mamma.

Musikalen var bra, något lång kanske, men både Ellah & Kidh gav den hösta betyg. Jag hann inte se klart hela då Matheus inte hade ro att sitta still längre. Vilket jag förstår. Dock satt han helt frälst i showen i över en timme, vilket var betydligt längre än jag förväntat mig. Efter pausen, så hade han spring i benen så medan dom andra gick in för att se resten utav showen lekte vi & tog sedan en promenad i väntan på dom andra.

 Köpte sedan med oss Pizza hem till Hotellet, kollade slutat på Idol innan vi somnade för natten.

Vi hade bokat tåg hem redan vid 15 & tanken var först att vi skulle strosa på stan fram till dess. Men så kom jag på att Brisak, butiken i Gustavsberg, ut mot Värmdö har en galen Julavdelning & eftersom både jag, min mamma & barnen är lika Jultokiga så beslutade vi oss för att ta oss dit. Vi hoppade på tunnelbanan mot slussen & tog sedan bussen därifrån ut till Gustavsberg. Gick smidigt & herregud vilken fantastik butik. Hit kommer vi tillbaka nästa år så vi kan gå i lugn & ro utan att känna stress för att hinna med ett tåg.

 

Har du vägarna förbi Stockholm kan jag varmt rekommendera en tur hit. Tog med kommunaltrafik ca 40 min, supersmidigt & så värt det om du frågar mig. ❤

 

Hoppas du får en fin start på veckan.

Jag hoppas mitt mående vänder. Tror jag ska ha mens vilken dag som helst. Vaknade upp i morse & mådde bara allmänt dåligt. Ni vet irriterad, butter, ledsen ,nedstämd utan egentligen någon anledning?  Tillslut har man plötsligt anledningar, att man kanske varit lite kort mått barnen, att man känner sig dålig osv, listan kan göras lång..

 

I morgon är en ny vecka & nya utmaningar väntar & förhoppningsvis kommer det bli en underbar sådan ❤

 

Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kicki

    Va roligt att du hittat till Brisak! Jag bor i Nacka som ni passerade på vägen ut till Värmdö från slussen. En så bra butik, imponerande med sitt julengagemang. Och bra saker på sommaren till sommarstugan?
    Kram kram