STÅ PÅ SCENEN FÖR ATT BLI INTERVJUAD ANGÅENDE ATT VARA INFLUENSER! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

STÅ PÅ SCENEN FÖR ATT BLI INTERVJUAD ANGÅENDE ATT VARA INFLUENSER!

Godmorgon tidiga Fredag & välkommen helgen.

 

Fick ställa klockan på ringning idag. Dricker en kopp kaffe & försöker ladda upp för att kliva upp på scen om bara en kort stund.. Kommer ni ihåg att jag blev tillfrågad att komma på en stor Promotion frukost här i stan för massvis utav företag för att bli Intervjuad?

Jag som tar en dag i taget har inte haft tid till att vara nervös inför detta, men nu minsann börjar nerverna krypa fram.  Samtidigt tycker jag det ska bli riktigt kul att få upplysa om allt kring mitt arbete , få bort fördomsfulla åsikter om “bloggar” & visa att det faktiskt går alldeles utmärkt att jobba heltid med sociala medier & att det är i en ny tid vi lever.

 

Ser fram emot helgen. Ska jobba undan det sista när Matheus sover middag senare idag , han är ju hemma med mig på Fredagar sedan tänkte jag strunta i allt vad heter jobb & bara fokusera på barnen & allt roligt vi ska göra..

Ikväll ska vi ta en riktig myskväll efter Ellahs Ridskola. Blir förmodligen någon film i Jultema om jag känner mig & barnen rätt 🤣

På Lördag vankas Halloween på Skara Sommarland & på Söndag tänkte jag laga i ordning en efterlängtad brunch & under eftermiddagen ska vi ut till landet hem till min Pappa för att träffa alla syskon & syskonbarn för middag & Halloweenpyssel. Älskar att vara omgiven av familjen ❤

 

 

Önskar dig en fin helg!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carola

    Härligt att läsa dina jordnära inlägg. Du gör så gott du kan och orkar just nu. 💜
    Då ska ni nästan hem till oss på lördag, bor inte långt ifrån Skara sommarland.
    Ta hand om er 😊