SÅ KUL ATT FÅ LYFTA DETTA IGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SÅ KUL ATT FÅ LYFTA DETTA IGEN!

Inlägget är i ett samarbete med Zcooly

 

Halloj i stugorna…

 

Hoppas du haft en bra start på dagen.!

Kommer ni ihåg att jag tidigare berättat för er om spelet Zcooly?

Mina stora barn spelar ofta spelet här hemma så därför är det extra kul att återigen få tipsa er om Zcooly.

Så vad är Zcooly för er som kanske glömt bort eller missat mina tidigare inlägg?

Det är 10 spännande & roliga spel inom Matematik där dom omvandlat skolans läroplan till spännande spelupplevelser där man kombinerat spelmekanik med pedagogik.

Spelen är anpassade för barn mellan 5- 12 år & tanken är att barnen ska få hitta glädjen i att lära sig & att alla barn ska få lära sig utefter sig själva.

Mina barn älskar detta spel, på riktigt. Speciellt Kidh som gillar att utmana sig själv & som älskar spel överlag. I dom olika spelen fungerar det som så att för fler rätt du har, desto “bättre” du blir i det spel du valt så öppnas nya världar upp & man kan man bygga ut sin värld. Detta har jag märkt gjort att barnen ivrigt vill ta sig framåt, lära sig mer & det blir som en morot för man vill såklart få sin värld att växa.

Tycker det är ett bra sätt att spendera tid vid sin telefon, dator eller padda. jag menar, ska dom ändå sitta där en stund varje dag kan det vara meningsfull tid.

 

Jag önskar så att dessa typ av spel fanns när jag själv gick i skolan. Jag hade jättesvårt för Matematik & hade svårt att hänga med, både under lektioner men också under läxläsning hemma. Jag tyckte ärligt att det var skittråkigt, förmodligen för att jag inte hängde med. Hade varit rena drömmen för mig att få spela dessa spel & lära mig på ett roligare vis. Är säker på att jag lycktas bättre i skolan då..

 

 

 

Är du intresserad att låta ditt/dina barn få prova dessa spel? Just nu får du med koden theresewickman prova gratis under 21 dagar, därefter om du skulle gilla spelen lika mycket som vi så betalar du enbart 39 kr i månaden & då ingår alla dom olika 10 spelen. Vilket gör att om du har fler barn så betalar du enbart 39 kr ändå då alla spel ingår i ditt medlemskap. Men det där är valfritt, du behöver inte fortsätta bara för att du väljer att prova dessa 21 dagar gratis..

Du kommer till ditt unika erbjudande HÄR

 

 

Provar du spelet, låt mig gärna veta vad ni tyckte..

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.