Therese Wickman

NU SKA NI FÅ SE LITE FRÅN VÅRT HEM!

Inlägget är i ett samarbete med Ellos

 

Hej vännen!

Hur härligt är det inte med Torsdag & en kommande helg runt hörnet?

Har du några speciella planer? Jag funderar på om vi ska ta en sista tur ut till Skogen för att leta Svamp. Mysigt på något vis att gå i skogen & lukten är svårslagen. Lugnt & fridfullt!

 

Kommer ni ihåg i mitt senaste samarbete att jag visade en del produkter som jag ville beställa hem? Lade en order och i förra veckan kom den & jag är så himla nöjd. ( varorna jag köpt ingår EJ i samarbetet)

Det blev gardiner in till barnens rum & jag som var lite tveksam på färgen när jag bara såg bild behövde inte alls oroa mig. Det var precis den rätta färgen, den som jag hade önskat & passade in perfekt i tapeten.

Det blev också en ny matta till vardagsrummet & några fler ljusslingor. Ni är flera som frågat om dom som jag haft utomhus i somras, i taket på paviljonen. Nu har också några fått flytta in i taket i vardagsrummet för att inge extra mysfaktor nu när hösten kommer. Älskar hur mysigt det blir.

 

      

 

Den här mattan är en sådan där matta som jag kommer använda lite överallt här hemma. Under vinterhalvåret får den vara i barnens rum, medan på sommaren kommer den nog få flytta ut & finnas under vår lilla Oas på baksidan.

Älskar mysfaktorn som blir utav ljusslingorna. Syns kanske dåligt på bild, men när mörkret lägger sig & det endas är dessa som lyser så är det så himla fint.

 

Mattan, im in love !

 

Är du på jakt efter något till hemmet? Har kommit in så mycket fint hos Ellos, så kika efter själv. Med koden 405438  får du just nu 30% på din dyraste vara på Ellos hemsida KLICKA HÄR!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.