Therese Wickman

BRA START PÅ NY VECKA!

Hej Måndag & ny vecka!

 

Kom precis in efter en promenad. Dock blev den ganska mycket längre än vad jag först trodde. Tänkte att rundan runt Naturreservatet här i närheten vore en perfekt runda för en PW, det var bara det att den var ganska mycket längre än vad jag trodde & min promenad på planerade 40 min blev nästan 2 timmar lång 🙂

Härlig & uppfriskande start att börja en ny vecka på. Dock får jag nog leta upp en ny runda om jag ska få in detta som en morgonrutin nu när vi äntligen är friska igen..

Hade sådan mysig morgon med Lilleman när dom stora barnen smitit iväg till skolan. Valde att inte stressa & ta det lugnt utan njuta av vårt mys med en superglad kille. Känns som han växt flera meter över helgen & han pratar som bara den. Inga ord som man förstår, men ja, ni fattar, han babblar 🙂 VI kom lite senare till Förskolan, men det är de jag älskar med mitt arbete, att jag själv får lägga upp tiderna efter vad som passar barnen bäst..

 

Helgen har gått i en rasande fart. Utöver middag hemma Linn i Lördagskväll så har jag bara fixat inför Loppisen som pågick igår & sedan plockat undan & rensat ut ordentligt. Hann inte mycket mer, men såhär i efterhand är det skönt att ha det gjort. Jag & barnen kom överens om att vi till näsa helg ska fixa på baksidan inför hösten. Ta in alla möbler, ta ut vattnet & städa ut spapoolen & tvätta upp alla filtar som ligger ute under paviljongen.

Har ni börjat plocka in utemöblerna inför den kommande vintern?

 

 

Jag älskar naturen här, men senaste tiden har jag blivit mer & mer sugen på att flytta till lägenhet.  Gammal stil, högt i tak & stora ytor i stället för hus. Drömmen har alltid varit hus, men det tillkommer ju också så himla mycket jobb som jag ensam tror att jag kanske inte skulle klara av, i allefall inte som det är nu & jag vill hellre lägga den tiden på familjen.

Ni som bor i lägenhet. Kan ni berätta för & nackdelar?

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Hus alla ggr! Bestämmer själv, gör som msn själv vill, behöver inte tänka på ersätta onödigt slitage när man flyttar, inga regler osv. Vill vi ha djur skaffar vi det. Hus finns ju både i stan och på landet?

  2. Karin

    Bara plus om du frågar mig. Bodde tidigare på landet vilket innebär många och långa skjutsningar i bil av barnen. Allvarligt talat, det kändes som man bodde i bilen. När de var små, typ upp till 12 årsåldern var det förenat med livsfara att låta de cykla på landsvägen och trängas med tung trafik utan väggren. Det var alltid så myckey jobb med gräs, hus, renoveringar och nödvändigt underhåll, någon fritid fanns inte. Nu är det bara jag och yngsta sonen kvar hemma, vi bor i lgh och trivs utmärkt. Aldrig mer landet. Ok, grannen kan störa, det är det enda minuset jag kan komma på. Varmt och skönt i huset, Sonen tar bussen 100 meter från porten till skola och aktiviteter. På landet hade vi 3 km till bussen och typ 6 bussar om dagen. Här går de var 20:E minut. Vi har massor av fritid och slipper klippa gräs och skrapa fönster. Balkongen blir som ett extra rum under sommaren. Alldeles lagom att sköta om. Lägenhet alla dagar i veckan!!

  3. Diana

    Fördelen med lgh är att du behöver inte betala själv om nått går sönder tex frysen osv. Nackdelen är att man kan bli störd av grannarna. Fest pissar på tjattrar utanför på gården riktigt högt. Men fördelen för din del måste ju vara brevlådan helt klart. Den är ju antingen i entrén eller i dörren. Det finns lugna områden o stökiga icke barn vänliga områden. Det skiljer sig även mellan hyresvärd eller bostadsrätts lgh. Du får skriva en puss o en minus sida kolla in lite områden. Osv.