VILKEN VECKA JAG HAR FRAMFÖR MIG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VILKEN VECKA JAG HAR FRAMFÖR MIG!

Hej vännen!

Oj vilken vecka jag har framför mig. Har så himla mycket jobb, mer än vad jag någonsin haft under alla år som influencer & det är verkligen jättekul, men samtidigt svårt att pussla ihop Men det går bara man vill på ett eller annat vis 😉

 

Det går superbra för Matheus på förskolan. Han somnar utan problem, även om det bara är för en kort stund han sover så somnar han i allefall helt själv på madrassen bland alla andra barn utan minsta lilla knyst. Trodde jag aldrig 😉

Han trivs som fisken i vattnet & man märker på morgonen att han gärna vill gå iväg. I samband med starten på Förskolan så kom ju också den envisa förkylningen. Oj som han låtit i natt. Nästan som krupp & snoret rinner på honom. Varje kvälls han ska gå & lägga sig & natten blir tokig pågrund av förkylningen så tänker jag att vi kommer få stanna hemma. Men så vaknar han upp helt ok dagen efter, pigg, ingen feber & bara vill gå i väg. Så länge han mår bra & orkar med förskolan så får han gå iväg. Jag menar en förkylning på små barn som nyss börjat förskolan kan ju hålla i sig i flera månader. Så länge allmänt tillståndet är bra så får han självklart gå.

Har du barn? Har ni klarat starten på hösten utan sjukdomar eller kom dom i samband med terminsstart?

 

Ni har önskat mer inblick i mina dagar så tänkte dela veckans schema:

Har med några vardagliga saker men hoppar så som städning, tvättning mm för sånt tillkommer ju dagligen ändå..

Måndag : Lämna barn på Skola/Förskola, jobba med fakturering, svara mail, göra blogginlägg, fotografera & filma inför 2 kommande samarbeten, inhandla produkter inför samarbeten, laga middag, mysa med barnen, natta & sen kolla en serie från soffan.

Tisdag: Lämna barnen, åka på möte i stan, inhandla lite rekvisita inför några arbeten, köpa med lunch hem, redigera bilder, skriva text & posta Utkasten till två företag, blogga ,hämta barnen, laga middag, köra Ellah till sin Danskurs, hem & hjälpa barnen med läxor, natta barnen & krypa ner i soffan med ett glas rött & skicka in ytligare några utkast på korr till företagen.

Onsdag: Lämna barnen, hem, ta en kopp kaffe samtidigt som jag skriver blogginlägg, svarar mail, redigerar bilder, filma & ta bilder inför ett jobb, åka till stan för att filma & ta kort med ett företag, ta en lunch med en kompis, inhandla lite av det sista inför ett till kommande samarbete. Hämta barnen, mysa & leka med dom, laga middag, Kidh åker på fotbollsträning. Hjälper med läxor, nattar & sedan ska jag planera inför en photosession som äger rum på torsdagen.

 

Torsdag: Lämna barnen, Fotografera här hemma, ta tag i liggande blogginlägg, åka för att fotografera min vän som när som helst ska ha barn ( superkul att få äran att fotografera henne & hennes familj ) , hem för att fixa i ordning inför kvällens Event här hemma, hämta barnen, Event 16-18 med kollegor & deras barn inom samma bransch som mig i ett samarbete med Sf Studios, sen laga middag & natta barnen. Tror jag kommer ta en tidig kväll i säng.

 

Fredag : Mammaledig med Matheus, åka hem till en vän på fika, umgås & snacka skit, hem för att hämta barnen, åka på Ridskola, hem för att fixa & förbereda inför kvällens middag här hemma tillsammans med några vänner.

 

Helgen är än så länge ganska obokad & så låter jag den gärna vara <3

Ta hand om dig,

Puss & kram

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons