DET KLIAR I MINA FINGRAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET KLIAR I MINA FINGRAR!

I annonssamarbete med Ellos

 

Hej fina.

Måste erkänna att desto äldre jag blir desto mer gillar jag hösten som jag förr avskytt. Börjar lixom se charmen med den & riktigt fina höstdagar, med krispig luft & solen som lyser på färgade löv är ändå svårslaget, eller hur?

 

Något som dock aldrig slår fel när vi kliver in i hösten är detta med förändring. Är det bara i mina fingrar det kliar?

Jag vill boa, skapa mysigt i alla rum & gärna inhandla lite nytt. Man kliver in från att ha spenderat dom flesta dagarna utomhus det sista halvåret & man har lixom lämnat hemmet inne som det varit..

Barnen behöver nya gardiner sedan renoveringen i våras & likaså jag. Även badhanddukar & lite annat smått står på önskelistan att införskaffa.

Tänkte passa på nu när Ellos har stor rea på allt till hemmet. Tycker det är skönt & praktiskt att sitta i lugn & ro & titta igenom sortimentet& lägga än beställning än att springa på stan med 3 barn 🙂

Med koden 405441 får du just nu 5% extra på all pågående REA inne hos Ellos. 

Denna lampa skulle jag så gärna vilja ha in till mitt sovrum. Skulle göra sig så himla bra mot fondväggen som går i rosa.

Du hittar denna ljusslinga HÄR som så många redan frågat om.

 

 

 

Dessa gardiner är beställda , både i dimrosa & i en annan fin färg in till Kidhs rum. Ska bli så kul att visa er sen när dom kommit. Tror dom kommer göra sig så bra till den fantastiska tapeten i hans rum.

 

Ha en fortsatt fin kväll & är du på jakt efter produkter till hemmet hoppas jag tipset om Rean gör sig bra tillhands.

 

Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. en som läser

  Varför tar du bort kommentarer. Det fanns två kommentarer men dom var negativa och då tar du bort dom.
  Jo därför att dom var negativa då har du ingen lust att ha dom kvar. alt ska bara var positivt mot dig

    1. theresewickman
     theresewickman

     Jo men dom finns kvar? Varför skulle jag ta bort dom? Kanske ser du dom inte för att dom skrevs under ett inlägg som jag flyttade på i och med att koden i det inlägget inte fungerade.. Ska också bemöta deras “kritik” i ett inlägg där jag förklarar mer varför jag gör reklam & hur arbetet som inluencer fungerar, mer så att man förstår, absolut inget negativt så fort jag får tid för det.. Ha en fin dag <3

Annons