Therese Wickman

FILMMYS HÖR HÖSTEN TILL!

I annonssamarbete med Sf Studios & UglyDolls

 

Hej vännen!  Har du haft en fin vecka?

Jag befinner mig i skrivande stund i vår vackra huvudstad. Är här på jobb men tänkte också passa på att njuta av lite välbehövlig egentid.

Njuter av stunden samtidigt som jag redan saknar barnen, är det ens rimligt att sakna dom såhär snabbt?

Tänker tillbaka på vår supermysiga filmkväll vi hade i veckan. Ellah ville gå på UglyDolls redan när den gick på bio men vi fick aldrig tid för att gå & se den , så i stället överraskade jag barnen i veckan med att fixa en riktig biokväll genom att köpa hem den hos Sf Anytime.

Hade fått lånat min mammas Popcornmaskin för att få till en riktig biokänsla,  satte upp ett lakan i taket & drog fram madrasser för mer mysfaktor & blåste lite ballonger.  Kan ni tro barnen blev exalterade?

Barnen tyckte filmen var så himla bra så vi har bestämt att vi ska bjuda hem några vänner en eftermiddag i nästa vecka för att se filmen igen, men då tillsammans med dom.

Filmen var riktigt rolig & färgstark samtidigt som den hade en väldigt fin handling med stora frågor.

Vad innebär det egentligen att vara annorlunda? Att hela tiden kämpa med att bli älskad, för att tillslut upptäcka att det är den du verkligen är som betyder mest..

Så viktigt & med ett fint budskap till våra barn <3

 

Har du inte sett UglyDolls men skulle vilja se den tillsammans med dina barn så kanske du skulle passa på nu? För nu får du nämligen 10% rabatt hos Sf Anytime om du uppger koden Therese10.

Hos Sf Anytime binder du inte upp dig på något abonnemang när du blir medlem utan betalar enbart för den eller dom filmerna du väljer att köpa eller hyra hem. Fungerar som förr i tiden när du gick till en videobutik för att hyra film fast nu betydligt smidigare direkt hos Sf Anytime.

 

Lilleman fick smaka popcorn för första gången & som ni ser kröp han upp i soffan orolig att någon annan skulle smaka 😉

Ha en fortsatt fin helg!

 

Puss & Kram

 

*Registrera ett konto på sfanytime.com (kostnadsfritt). Välj film och tryck på prisknappen, välj KÖP (vid Hyrperiod) och tryck på texten ”+ Värdekod”. Skriv in din kod i textfältet och tryck på ”KÖP”. Din filmkod går även att använda för att köpa film i SF Anytimes Smart TV-app. Villkor för filmkoden: Filmkoden gäller för valfri köpfilm i SF Anytimes utbud (upp till 169 kr). Koden har inget restvärde om man köper något för mindre än 169 kr. Filmen finns tillgänglig under Mina Filmer på det konto du köper från. Filmkoden är giltig till och med *2019-09-20*

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maj svensson

    Hej!
    Älskar dig och denna sida <3<3<3
    Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
    Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
    Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3

    Campadre:
    https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

    Lyko:
    https://referme.to/9vACAmo

    Best secret:
    https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

    Refunder:
    http://www.refunder.se/b/Spara50