Therese Wickman

JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER DETTA….

I annonssamarbete med Dermosil

Hej vännen!

Hoppas att allting är bra med dig?

 

Som ni vet har jag samarbetet tillsammans med Dermosil under en längre period & det var b.l.a i ett av mina första samarbeten med dom som jag hittade den absolut bästa Deodoranten ever, den enda som fungerar sedan jag fick Matheus. Desto fler barn desto lättare svettas jag, hur kommer det sig?

I allefall så är deras Deodoranter dom enda som jag inte luktar svett av eller som ger blöta fläckar under armhålorna. Vet att ni var flera som beställde likadana & är lika nöjda ni. Så kul, & så bra priser på produkterna dessutom. Det gillar vi.

Men nu var det inte Deodoranter vi skulle prata om, utan smink.

Som ni vet har Dermosil inte bara otroligt bra & prisvärda produkter när det kommer till hårvård, hudvård mm utan dom har också ett jättestort utbud när det kommer till sminkprodukter.

Jag är allt annat än make up artist när det kommer till smink. Jag vill ha bra , prisvärda & lätta produkter att använda mig av när det kommer till smink & det tycker jag att Dermosil ger mig.

Dom har också några sådana där smågrejor som gör att jag uppskattar deras produkter extra mycket, ni vet sådana där saker som gör det extra lätt att få till en bra sminkning.

Jag har en hel del sminkprodukter här hemma, , helt ärligt är Dermosils produkter dom enda jag använder mig av numera & jag är så otroligt glad att jag började arbeta med dom för snart 1 år sedan, för annars vet jag inte om jag hade vetat om deras fantastiska produkter i och med att dom enbart säljer sina produkter online. Därför är det extra kul att få berätta om dom för er..

Av alla mina sminkprodukter jag har här hemma så är det är långt ifrån alla som jag använder mig av till vardags & det är ändå den sminkningen ni efterfrågat mest. Så jag tänkte att jag delar med mig av en film här nedan där jag berättar om mina favoritprodukter som jag använder mig av mest & varför just dom är så speciella för mig..

 

 

  

 

Som jag också nämnde i filmen & som några få bilder visar här ovan visar så har Dermosil ett stort sortiment med mycket fler produkter än enbart smink, perfekta produkter att skämma bort dig själv med nu när hösten är på väg ,eller varför inte ge bort något utav deras fina kit i present till någon du håller kär? Finns till kvinnor, barn & även produkter anpassade till män. Kanske perfekt farsdag present?

Har ni några frågor angående mina sminkprodukter jag visat här ovan. Speciell färg eller artikelnummer så är det bara att fråga här nedan bland kommentarerna så delar jag direktlänk till den specifika produkten.

 

Kika in själv på deras hemsida vettja, där finns att du behöver & som om inte deras priser redan var bra nog så får du nu också dessutom 15% rabatt på hela deras sortiment om du uppger koden therese15.

Gå in HÄR för att komma till Dermosils hemsida.

Ha en fortsatt fin dag & lova att ta hand om dig!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.