Therese Wickman

HJÄLP TILL ATT MINSKA SVINNET & SPARA SAMTIDIGT PENGAR!

I annonssamarbete med Matsmart

 

Halloj vännen!

Som ni vet älskar jag att kunna spara in pengar & även om jag helt ärligt inte är den bästa när det kommer medvetenheten kring miljön ( jag vet, shame om me )   så tänker jag att det är väl ändå bra att man börjar någonstans & får upp ögonen för att det faktiskt är små medel i vardagen som kan förändra.

 

Jag har lagt en månadsbeställning hos Matsmart & genom att jag köpte mina varor genom dom sparade jag in nästan 400 kr mot om jag hade köpt exakt samma varor på exempelvis en fysisk matvaruhandel här där jag bor.

Matsmart är en Onlinetjänst som tar tillvara på produkter som andra butiker bara slänger. Det är alltså helt bra varor som slängs på grund utav att förpackningen kanske ändrat utseende hos leverantör, kort bäst före datum eller andra små skavanker på förpackningen. Oftast syns ingenting & förutom att du sparar in flera hundra kronor så hjälper du också till att minska svinnet . Hur bra?

 

Jag tänkte visa er min månadsbeställning här nedan, en beställning jag alltså sparade in 350 kr på.

Skulle du vilja lägga en beställning så får du just nu med koden wickman50 50 kr i rabatt om du lägger en beställning över 350 kr. Kika in deras hemsida du också för att se deras stora utbud, allt från Skafferivaror, godis, barnmat, dryck, hygienprodukter och mycket mycket mer..

Du kommer till hemsidan HÄR!

I min beställning hittade jag b.l.a Pastapaket för 5 kr, två stora godispåsar från Malaco för 10 kr tillsammans, hårinpackning för 29 kr styck , hårolja och mycket mer som behövdes här hemma.

 

Ha en fortsatt fin dag!

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.