SER FRAM EMOT HÖSTEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SER FRAM EMOT HÖSTEN!

Inlägget är i ett samarbete med Ellos

 

Hej & god kväll från ett regnigt Örebro.

Nu känns det verkligen som höst i luften & den kom snabbt. Visst gjorde den?

Något som jag dock älskar med hösten förutom alla fina färger på träden, alla ljus man kan tända & filtar man myser under så är det klänningar. Älskar att bära det lika mycket på hösten som jag gör på sommaren. Ni som känner mig vet hur mycket jag föredrar klänningar framför allt annat. Tycker det är ett sådant behagligt klädesplagg att bära & samtidigt så finns det så många fina. Tänk dig att byta ut sandalerna mot ett par boots eller höga stövlar. Hur läckert?

 

Som ni vet sedan tidigare så har jag samarbetet med Ellos under en längre period, jag behöver inte gå in på varje gång varför & hur mycket jag tycker om dom, det vet ni vid det här laget, eller hur? 🙂

Dom har iallafall fått in mängder utav Nyheter & jag måste bara visa er mina absoluta favoriter. Det finns också massa byxor, blusar mm, men det mesta jag visar kommer vara klänningar i och med att det är det jag själv föredrar 🙂

 

 

Vill du kika in hos Ellos för att se alla Nyheter & kanske förnya garderoben inför hösten så gå in HÄR, glöm inte bort att använda rabattkoden för att få 30% på din dyraste vara, 405408.

 

Ha en fantastisk fortsatt vecka!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.