Therese Wickman

SÅHÄR SKULLE JAG VILJA BO!

Hej i värmen!

 

Oj så varmt det är ute, jag njuter samtidigt som jag nästan på snudd tycker att det är lite väl varmt. O andra sidan är snart en kall & mörk höst här, så kanske inte värt att beklaga sig.

 

Nu var det flera dagar sedan jag sist skrev.

I förra veckan efter vårt hemska besök av magsjukan så åkte vi ut på landet hem till min Pappa för två dygn. Vi hade det oerhört skönt. Inga måste som laga mat & tvätta utan vi kände oss verkligen som gäster, vi fick god mat serverad, vi njöt av frukostar från altanen med utsikt över sjön, vi badade så det stod härliga till, vi spelade spel & åkte båt med halvlyckad fisketur..

Men det slog mig när jag jag fick hålla kolla på Matheus stup i ett, lösa konflikter mellan retstickor till syskon & lyssna på tjat om glass & kakor att semester med barn är allt annat än harmoni i många stunder 🙂 Visst hittar vi våra stunder när lilleman sover att spela ett parti kort & prata djupt om livet, men oftast är det långt i från slappa stunder i hängmattan…

Någon mer som känner att dom skulle behöva en semestervecka efter semestern utan barn för att ladda upp inför hösten ? 😉

 

 

Älskar att spendera tid här på landet. Här om någonstans skapar man sommarlovsminnen att leva på. Ingen stress, bara ta dagarna som dom kommer, sena kvällsdopp, fisketurer & massa syskongnabb..

 

Vi har sagt att vi åker tillbaka i slutet av veckan som kommer för en eller två nätter på landet innan vi, om precis en vecka far iväg till Gotland..

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sassan

  Alla dina barn är jättesöta men så fin Kidh har blivit. Helt plötsligt ser han ut som stora charmiga killen.

 2. Emelie

  Känner igen mig?? Semester för mig är att få några timmar för mig själv under sommaren…annars är det fullt upp med 3 barn hemma hela sommaren ..längtar lite till vardagen igen? Kram

 3. Emma

  Ja håller med dig! Och får en helg ledigt innan sem är slut för mig! Min dotter har haft kompisar här tjat och godis mat dricka mamma hit mamma dit! Önskar sådana här stunder att ja inte va ensamstående varje minut 24/7 tröstar mig med att inte alla dagar är lika gnälliga

 4. Emilie

  Hand upp på den ??‍♀️??‍♀️? även om det mellan syskonbråk och tjat är allldeles underbart och härligt att vara hemma med 4 barn en hel sommar så är det också väldigt intensivt! Vågar man säga att jag längtar lite till höst, skolstart och rutiner igen ?? kram till dig och barnen ❤️

  1. theresewickman

   Nej det gör han inte… Han träffar Matheus varannan helg & där i mellan är det ganska tyst.. <3