VAD SKA VI DÅ TA OSS TILL? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VAD SKA VI DÅ TA OSS TILL?

Godmorgon vännen, har du sovit gott?

 

Här i Örebro är det riktigt gråmulet utanför dörren & enligt väderprognosen ska det bli regn i flera dagar framöver. Funderar på vad jag & lilleman då kan hitta på?

Tycker han är för liten att dra iväg på lekland eller övriga större aktiviteter. Inga problem att hänga på som lillebror, men skulle inte betala för att spendera tid på ett lekland med enbart en så liten. Han har inte samma glädje utav det & i ärlighetens namn skulle det bara vara jobbigt & springa efter honom & säga nej till allt han vill göra men inte får. Matheus är inte direkt en lugn kille, som ni kanske märkt. Han klättrar, tar sig fram, är oerhört orädd, klåfingrig & en nyfiken liten kille. Så att tro att han skulle hålla sig till babyhörnan på exempelvis ett lekland är som att tro att björnar inte skiter i skogen 😉

 

Så, har ni andra förslag? Hade bara vädret varit fint hade vi kunnat åka ut till landet hos Pappa, strosa på stranden, packa matsäck eller åka till en 4 – h gård. Men vid regn?

 

 

Idag ska jag bara fixa här hemma, jag ska städa, vi ska åka ut till Ikea samt Bauhaus & inhandla lite Vintagefärg. Håller nämligen på med ett litet projekt här hemma som jag tror kommer bli riktigt bra. Får visa er när det är klart & sen tar jag nyfiket nog bilen förbi ett hus jag tittat på, som jag eventuellt vill köpa & i kväll kommer en vän över på ett glas vin <3

Vad ska du göra idag?

 

Hoppas du får en fin dag, förresten, vet du något boende, gärna av det billigare slaget på Öland 2-3 dagar nästa helg, så hojta gärna till!!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gunilla

  Såg ochså på Instagram o så jobbigt för dig! Hoppas du får hjälp snart vad det nu är som händer!

 2. Catrin

  Såg din instagram❤
  Tänker att din son är alldeles för liten för att kunna fundera på någon diagnos. Alla barn går igenom faser och utvecklingssteg.. Alla barn är olika och unika.
  Du är en kämpe ❤❤❤
  Men är orolig över dig..dina krafter är slut du behöver avlastning. Prata med Bvc och sök ta emot hjälp. ❤❤

  1. Anna Hellqvist

   Fast det stämmer inte. Han är inte för liten för det. Lita på din magkänsla Therese. Jag vet flera fall där mammor inre blivit trodda pga just det och därför sedan visade sig att mamman hade helt rätt. Det ena barnet var tre månader när första känslan kom.

 3. Anna

  Ang boende på Öland, kolla booking.com eller liknanade sidor, finns gott om mysiga b&b.s runt om på ön. Beroende på om man ska besöka södra eller norra delen av ön så finns bl.a. Nämdemannagården i Färjestaden, och Greby b&b i Borgholm. Hoppas ni får en trevlig vistelse på vår fina ö 🙂

 4. Emelie

  Det bästa med att det är dåligt väder är nog att andra har mindre att göra än vanligt med. Jag försöker fin in fika med vänner, gärna dom med barn 🙂

 5. Malin

  Alltså sorry men alla här inne verkar ha glömt att man at rätt gott om dedär lugna dagarna ändå som mamma! 😅
  Hoppas ni kom på nåt bra som passade er bägge att göra! Kram till dig och tack för en bra blogg! 🌸🌸

 6. Karin

  Man behöver inte hitta på aktiviteter hela tiden. När mina barn var små, jag hade både den lugna sorten och den mer sjövilda så lekte de, de hade inte jättemycket leksaker, lego i en stor korg, träjärnväg, klossar, små djur som jag gjort själv, bilar, docka och docksäng. Vi hade utklädningskläder jag köpt på secondhand, olika hattar och roliga skor, mina barn älskade att klä ut sig. Vi hade alltid kritor och papper lätt tillgängligt, när de blev lite äldre gillade de att pyssla, tomma toarullar och äggkartonger, knappar från loppis, snören, tejp och lim, små tygstuvar jag klippt av avlagda och trasiga tröjor. Pick-nick i den egna trädgården, vad jag vill säga är att vara hemma räcker gott. Man behöver inte dra iväg på uppstyrda och ofta väldigt dyra aktiviteter.

 7. vicky

  Ta det lugnt med Lilleman. Bygg med klossar, rita, gå till närmaste lekpark. Han kommer att vara jättenöjd med det. Du kanske också kan varva ned lite då och få lite lugn i kroppen. Ha det gott.

  1. Anna

   Håller helt med dej oxå! Att “bara” vara hemma och i omgivningarna är underskattat! Också så viktigt att “ta hand om barnens mamma”! Sommarhälsn från Ensamstående (enastående ;)) mamma till 2 underbara ungar, nu tonåring respektive vuxen