DAGS ATT BÖRJA TA HAND OM SIG, FÖR DET FINNS JU BARA EN AV DIG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DAGS ATT BÖRJA TA HAND OM SIG, FÖR DET FINNS JU BARA EN AV DIG!

I annonssamarbete med Dermosil

 

Hej fina du. Har du haft en fin helg?

Kommer du ihåg i våras när jag tipsade om produkter i från Dermosil? B.l.a deras Deo som är en av få som jag kan använda utan att jag luktar svett. Sedan jag fick barn så har jag superlätt för att svettas, helt otroligt. Någon mer med samma problem?

 

I allefall så har jag samarbetat med dom under en period & det är jag både glad & stolt över. Dermosil är ett företag , ett finskt företag som ligger mig varmt om hjärtat & som enbart säljer sina produkter över nätet på dermosil.se  & som har sina produkter parabenfria, växtoljebaserade och hudvänlig 💗

Ni som känner mig privat vet hur snål jag är när det kommer till saker till mig själv, speciellt smink, & hudvård. Är inte det lustigt, något som jag ändå anser vara viktigt?

Är det typiskt en mammagrej, mestadels kasta pengar på sina barn & blir supersnål när det kommer till sig själv?

Det som jag tycker är en av Dermosils bästa egenskaper är att priserna är låga, vilket gör att man känner att man kan ta sig pengar att verkligen vårda sin kropp & hud.

Produkterna jag provat fungerar över förväntan & jag har redan en favoritlista över produkter som används flitigt här hemma, inte bara av mig utan även av C.

Tänkte visa & berätta om alla produkter jag provat senaste tiden, men tänkte visa mina favoriter till sist & berätta varför just dom är så himla bra.

 

Först har vi denna Rengörings Mousse som jag använder mig av varje morgon & varje kväll för att rengöra ansiktet. Jag gillar att det är en silkeslen Mousse & inte en kräm man tvättar ansiktet med. Man blir verkligen babylen efter en tvätt med denna & jag gillar att man inte får känslan av torrhet som jag tyvärr känt av tidigare produkter, speciellt under vintern.

 

Sen har vi denna nattkräm som jag smörjer in mig med efter att jag tvättat ansiktet för kvällen. Gillar när det är tydligt på produkterna vad som är vad, nattkräm, dagkräm, rengöring osv.  Jag har en tendens att känna mig ganska lost i hudvårdsträsket annars när det kommer till olika flashiga namn på allt..

 

 

Sist men inte minst kommer nu mina fyra favoriter. Tänkte lista en topp 3, men får bli en topp 4 då jag inte kan välja bort någon utav dessa.

 

Först ut har vi denna dagkräm. Det som skiljer den här dagkrämen mot många andra är att den också innehåller solskyddsfaktor 30. Det kanske är lätt att glömma bort när man inte är på semester att ditt ansikte behöver skyddas mot solens strålar året om, Den här krämen återfuktar din hud samt skyddar mot solens strålar & använder du denna dagligen så hjälper den till att motverka åldrandet i ditt ansikte. Den är så himla bra, jag är väldigt nöjd..

 

Min topp två är denna ögongel som jag lägger under ögonen dom mornar jag vaknar upp svullen & trött. Den dämpar svullnaden & hjälper till att ta bort dom mörka ringarna. Denna gel har också som ett magnethuvud som du rollar under ögonen & där kommer även den kalla gelen ut. Den här produkten snor Constantin jämt & ständigt. Han får snart ta & beställa en egen.

Denna produkt är så himla bra för oss trötta småbarnsföräldrar, för alla andra också såklart. Men jag kan relatera extra mycket till alla som befinner sig i samma situation som oss 🙂

 

Nummer tre på listan är detta ansiktsserum som hjälper till att reducera ålderstecken i huden, samt  gör att huden känns len,  fast & spänstig. För trott eller ej, även om jag fortfarande känner mig som 20 i huvudet så blir även lilla jag äldre…  Sedan jag upptäckte nya rynkor i pannan så använder jag denna dagligen 🙂

 

 

Sist bland favoriterna, men absolut inte minst är denna ansiktsmask som du smörjer in ansiktet med. Efter ca 15-20 minuter kan du sedan dra av masken & det masken då har gjort är att den har tagit bort orenheter samt döda hudceller i ditt ansikte. Behöver jag tala om att ditt ansikte är Babylent efter en sådan behandling? Den här produkten kan du använda upp mot 1 -2 gånger i veckan eller när du helt enkelt känner för att rengöra ditt ansikte ordentligt.

 

Det var allt jag hade att visa idag, hoppas ni hittade något ni gillade. 🙂

Som jag tidigare berättade så är redan priserna låga hos Dermosil, det utan att dra ner på kvaliten, som ansiktsmasken här ovan, som räcker till många behandlingar den kostar enbart 49 kr & nu har ni dessutom med koden Therese15  15% rabatt på HELA Dermosils sortiment, vilket också inkluderar, Smink & hårvård.

Hur bra?

Kanske dags att unna sig själv något, eller kanske en perfekt gåva till någon som snart fyller år?

 

Puss & kram

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theresa

    Hej! Vart har du köpt den blommiga klänningen du har på dig på de sista bilderna??? 😊 superfin!