TÄVLING I SAMARBETE MED MY PERFECT DAY! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

TÄVLING I SAMARBETE MED MY PERFECT DAY!

Hej vännen!

 

Nu kommer det komma en tävling som jag tror ni kommer tycka om.

Ni var så himla många som frågade efter både Matheus kalas & Ellahs & Kidhs firande var all dekoration kom i från & det kom i från My perfect day. Dom har så himla mycket fint både till Dop, Bröllop, Babyshower, Kalas, Fest mm.

 

Just nu kan du vinna 800 kr i presentkort hos dom.

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera här nedan till vilken “fest” du skulle önska att använda detta presentkort samt berätta vilka färger som är med My perfect days logga. 🙂

 

Lycka till!

På Måndag drar jag en vinnare!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marielle

  Liggande rosa och grön med svart text och vitbakgrund. Skulle så gärna vilja vinna presentkort för att kunna göra min dotters 1-års kalas i sommar.

 2. Elin Ivarsson

  Färgerna på loggan: svart, rosa och grön.
  Om jag vann presentkortet så skulle jag köpa dekoration till min och min fästmans kommande bröllop ❤️

 3. Johanna

  Wow vilken tävling!! Färgerna i logga är rosa, grönt, svart och vitt. Om jag vann hade jag använt presentkortet till att köpa dekorationer till en babyshower vi ska ha i höst för min bror och hans fästmö som väntar barn. Äntligen ska jag få bli faster och min dotter ska få en kusin!! 😍

 4. Rebecca Jonasson

  Rosa svart & grön.
  Skulle vara fantastiskt roligt att få vinna och då få tummen ur att börja planera dotterns dop som inte blivit av ännu trots att hon snart är 8 månader. Båda storasyskonen döptes vid 4-månaders ålder 🙈😬🙄😅

 5. Annika Liljegren

  Loggan är rosa med svart och grön text. Jag skulle använda presentkortet till våra barns kalas. De fyller 8 och 6 år i sommar ❤️

 6. Anna

  Jag skulla shoppa loss till mina tjejers kalas i sommar! Ett med regnbågstema och ett med jultema! 🤩👌🏻
  Färgerna är grön, rosa och svart!

 7. Lisa Gustavsson

  Svart text och grön/blå och rosa 🙌

  Min dotter fyller ett år i morgon, men vi ska fira henne med hela släkten på midsommar så jag skulle använda det till dekorera ettårskalaset 😍

 8. Sabine

  Grön, rosa och svart. Jag skulle använda det till min minsta tjej som fyller ett år i augusti, hon förtjänar ett extra fint kalas då hon kämpat från start. Hon är ett hjärtebarn och har genomgått flera öppna hjärtoperation och har fler att vänta. Hon har gett familjen en annan syn på livet och hur skört det är! Det skulle vara super kul att pynta hennes dag till något extra. ❤️

 9. Ann-Sofie

  Åh, det här skulle jag så gärna vilja vinna! Vi ska ha ettårskalas på söndag för vår minsta men budgeten är lite tight. Skulle köpa ballonger, cake toppers, dekorationer och tyllar till tårtan, massa kul kalasigt för vår älskade ettårings kalas <3 Färgerna är rosa och grön med svart text

 10. Jossan

  Grönrosa med svart text!

  Jag skulle använda det till sonens 9 årskalas för släkten, sonen älskar ballonger dekorationer och att fylla år såklart, vi älskar att baka tillsammans så vore fantastiskt att pryda borden med mycket fint!

 11. Ann-Sofie

  Åh, herregud vad jag vill vinna detta. Vi ska ha ettårskalas för vår minsta på söndag och har lite tight budget just nu så det här hade ju varit drömmen! Skulle vilja köpa ballonger, cake toppers, tyllar att spritsa tårtan med, jamen massa roligt kalasigt helt enkelt! <3 Färgerna i loggan är grön och rosa med svart text.

 12. Linnéa

  I loggan finns färgerna rosa & grönt med svart text 🙂
  Denna vinsten hade jag blivit såå glad för då jag älskar sortimentet från My perfect day. Hade köpt en massor utav fint pynt tills i sommar då vi ska slå ihop vår snart nyfödda sons dop med storebrors 3-årskalas 🙂 Håller tummarna!

 13. Louise

  Skulle använda det till mitt & sambons överraskningsbröllop i slutet på sommaren.

  Vid eventuell vinst så gör gärna en blir på mejladressen.
  ❤️

  Loggan är grön & rosa med svart text.

 14. Therese

  Skulle använda det till våra tvillingar som fyller 2år 25 juli!
  Loggan är rosa och grön med svart text!

 15. Therese

  Skulle använda det till våra tvillingar som fyller 2år 25 juli!
  Loggan är rosa och grön med svart text!

 16. Susanne W

  My perfect days loggfärger är ljusrosa och mintgrön med svart text.
  Skulle använda presentkort till att överraska min kompis Hennes son fyller 2 år ( mirakelbaby f. 2 mån för tidigt) samt att hon e gravid igen. Så ett tema passar perfekt ❤

 17. Amanda Leppänen

  Skulle använda detta till min dotter som fyller 8a i augusti. Ett marmade/sjöjungfru tema kalas skulle vara drömmen att ge henne. Skulle de bli något över så skulle jag köpa till de andra barnens kommande kalas (har 5 barn) Loggan är med mintgrön o babyrosa samt svarta detaljer med text o vit bakrund texten lets make a Good day perfect snett på sidan och sedan stor text med ny perfect day.se

 18. Jennie Jakobsson

  I My Perfect days logga finns färgerna Rosa och grön med svart text

  Mitt presentkort skulle användas till att handla in massa fina saker till mitt ” Back to life” party jag kommer att ha när jag efter min Röntgen förhoppningsvis får glädjande besked att min Cancer är borta 🙏. Då bjuder jag alla mina vänner som under min behandling och tid funnits och finns här för att stötta,å lyssna på mitt ” gnäll “, min gråt å så. Och skulle Cancern inte vara borta då får jag glädja min dotter med ett härligt Kalas när hon fyller i Augusti. Eller kanske räcker till båda om det vore så 🙏🌸🍀🌷

 19. Anna Carlsson

  Åhhh vad jag skulle vilja vinna detta och ha till min dotters 1 års kalas den 3 juli 🙌🏻 Har allt tänkt att beställa genom dem oavsett om jag vinner eller inte, men ett bidrag hade ju inte suttit fel nu i mammaledigheten och semestern 😍 Rosa och Grön är loggas på my perfectday🙌🏻😘

 20. Frida S

  I loggan är det rosa och grönt med svart text och vit bakgrund!

  Tänk om vi kunde vunnit detta!
  Min dotter fyller ett år i juli. Och eftersom det är mitt i semestertider kanske inte alla kan vara med och fira.
  O därför har vi velat med och köpa till massa saker till hennes kalas.
  Hade vi vunnit detta hade det varit fantastiskt och vi kunde firat ordentligt (vi som kan) och fira att hon fyllt ett år!!
  O eftersom man kan återbruka många av sakerna så kanske jag kan använda en del saker till min examensfest som jag kommer ha i januari efter avslutade studier till att bli förskollärare! 😍
  Håller tummarna för min dotter (och för mkg med) ✊🏼✊🏼

 21. Ella

  Loggar är grön och rosa med svart text 🙂 skulle använda presentkortet till min blivande sons dop när de blir dags :)❤

 22. Matilda Andersson

  Rosa, grön och svart text

  Till min blivande tvååring 🎉🥳🎂och om det skulle bli något över får det bli något till mitt som är om ett par veckor 🌸

 23. Matilda andersson

  Rosa, grön och svart text.

  Till min kommande tvååring 🎉🥳🎂 och de skulle kanske räcka till något åt mitt kalas också som är om ett par veckor.

 24. Sara

  I loggan är det rosa, svart och grönt!

  Detta är även färgerna jag tänkt använda mig av när jag pyntar till sonens ettårskalas som vi ska ha i juli 🙂 Ett presentkort på myperfectday vore perfekt! 😍

 25. Sara

  I loggan är det rosa, svårt och grönt!

  Detta är även färgerna jag tänkt använda mig av när jag pyntar till sonens ettårskalas som vi ska ha i juli 🙂 Ett presentkort på myperfectday vore perfekt!

 26. Linnea

  Grön och rosa logga 🙂 med svart text!
  Min kära lillebror fyller snart och jag ska överraska honom med stor fest. Han har ställt upp så fint när jag var sjukskriven så nu ska han firas av ordentligt! 🙂

 27. Susanne Paananen

  Gör om gör rätt..
  I loggan är det rosa,grönt och texten är svart med vit bskgrund. Jag skulle använda prrsentkortet till min sons 25 års dag. Tänk att jag har fått äran att få vara hans mamma i 25år. Nu går han om mig i ålder snart 😉

 28. Marie T

  Åh vilken vinst! Jag skulle shoppa loss till en grillfest för vänner & familj! Så mysigt att kunna ses allihop och äta mat och leka! Det piggar upp lite extra med härligt pynt och dekorationer! Ser fram emot som och semester! Rosa grön svart är färgerna!

 29. Marie T

  Åh vilken vinst! Jag skulle shoppa loss till en grillfest för vänner & familj! Så mysigt att kunna ses allihop och äta mat och leka! Det piggar upp lite extra med härligt pynt och dekorationer! Ser fram emot som och semester!

 30. Rebecca H

  Rosa o grön med svart text! Ooh jag skulle älska att gå loss med dekorationer för min älskade snart 4-åring på hans kalas i sommar-han har planerat sitt kalas sen han var tre och älskar att göra fint med massa dekorationer och pratar om sin nästa tårta varje vecka-vilken lyckovinst!! Kram o tack för fin, inspirerande och ärlig blogg!

 31. Elin

  Färgerna som är med i deras logga är svart, grönt och rosa!

  Vår stora tjej fyller ett år i augusti och vi tänkte slå ihop namngivningsceremoni och födelsedagsfest i ett. Tänk va magiskt fint man skulle kunna göra med saker från ”my perfekt days” sortiment!

 32. Linda Ström

  Hej . Jag skulle använda det till min tvillingbrors bröllop , då jag ska vara värdinna o även hjälpa dem med dekoration. Loggan är rosa/ grön med svart text 🙌🏻🙌🏻

 33. Rebecca

  Hej!
  Deras logga är grön, rosa och svart.

  Jag och min sambo har kämpat i 4 år för att få barn och lyckades nyligen med ivf. Tänk att vi äntligen fått se vår lilla bebis på ultraljud och snart får vi veta könet och då skulle jag vilja använda presentkortet till att få ha ett gender reveal party för vår familj och våra vänner. Det skulle betyda otroligt mycket att få ha det för vårt efterlängtade barn <3

 34. Agnes

  Rosa & grön med svart text! 🙂
  Jag skulle använda presentkortet till min dotters 1-års kalas som kommer i augusti. Det skulle bli så fint med saker från my perfekt day & göra det där lilla extra på kalaset! 🙂

 35. Emma

  Rosa och grön samt svart text.
  Jag skulle dela på presentkortet till mina barn, en blivande ettåring och en blivande sexåring😊

 36. Rebecca

  Hej!
  Deras logga är grön, rosa och svart.

  Jag och min sambo har kämpat i 4 år för att få barn och lyckades nyligen med ivf. Tänk att jag äntligen fått se vår lilla bebis på ultraljud och snart får vi veta könet och då skulle jag vilja använda presentkortet till att få ha ett gender reveal party för vår familj och våra vänner. Det skulle betyda otroligt mycket att få ha det för vårt efterlängtade barn <3

 37. Madeleine K

  Rosa och grön med svart text.
  Jag skulle anvö da presentkortet till vår dotters 1 års kalas. Jag önskar att ge henne ett magiskt 1 års kalas

 38. Gisela

  Rosa och grön med svart text, skulle använda presentkortet till vårt andra tillskott i familjen. Det kommande dopet som ska äga rum i höst, vore så mysigt och fint att få sprida glädje och kärlek med deras fantastiska dekorationer.

 39. caroline

  deras logga är rosa, svart och grön.. jag skulle använda presentkortet till när min dotter fyller 1 år nu i slutet av juli och dekorera med här hemma ordentligt

 40. Elin

  Loggan är rosa, grön och svart!

  Min dotter fyller 3 i augusti och sonen fyller 7 i september så presentkortet skulle gå till deras respektive kalas. Det finns så mycket fint och roligt hos My Perfect Day, så det är inte så lätt att välja 😊

 41. Ella

  I sommar ska jag fixa en överraskningsfest för min syster som fyller år. En fest för livet här och nu, för allas lika värde och rätten att leva sitt egna liv på denna planet. Min syster går igenom mycket tuffa saker just nu och behöver en paus i från det. (Sjukskrivning, separation, dödsfall) Det ska bli en fest för henne men även en fest för de nära och kära som lämnat jordelivet och nu är ”ovan regnbågen”. Temat på festen kommer vara just ”over the rainbow”
  I trädgården där festen ska vara ska det dekoreras med rosa och mintgröna ballonger, precis som de färgerna som loggan har ( plus svart text) samt alla andra regnbågens färger. Glädjefull musik ska spelas så vi förhoppningsvis slipper höra på grannens främlingsfientliga, som tyvärr ofta spelas på högsta volym. Vinner vi presentkortet så ska jag definitivt köpa en regnbågs-ballongbåge som jag tidigare spanat in men inte känt att jag haft råd att prioritera.

 42. Alexandra Hedlund

  Loggan är rosa och grön med svart text.
  Jag skulle spara det tills i Januari då vår äldsta fyller två siffrigt, 10 år. Det är ganska stort <3

 43. Sandra Pettersson

  Loggan är rosa och grön med svart text.
  Jag skulle handla dekorationer till min kommande bebis namngivningskalas. Han beräknas komma om en månad och i höst tänkte vi ha namngivningskalaset, så vore ju perfekt med lite hjälp på traven när föräldraledigheten påverkar inkomsterna 🙂

 44. Jenny

  Rosa och grönt med svart text 😀 skulle använda dekorationerna till dottern som fyller 1 i sommar 😍 skulle vilja göra dagen speciell för henne, känns som att man lätt glömmer av att vara lika ambitiös vid kalas osv för barn nummer 2 och så vill jag inte att det ska bli 😍😍

 45. Jenny olsson

  Rosa och grönt med svart text 😀 skulle använda dekorationerna till dottern som fyller 1 i sommar 😍 skulle vilja göra dagen speciell för henne, känns som att man lätt glömmer av att vara lika ambitiös vid kalas osv för barn nummer 2 och så vill jag inte att det ska bli 😍😍

 46. Sandra

  Grön o rosa med svart text 🙂
  Jag skulle använda presentkortet till min dotters 3 års kalas, hon fyller i Augusti och hon pratar varje dag hur hon vill ha sitt kalas 🙂

 47. Kristin carlsson

  Loggan är grön och rosa med svart text!!

  Jag skulle vilja handla grejer till vårt kommande bröllop som vi ska ha i en gammal lada<3 inser hur mycket pynt som behövs för att det ska bli fint på vår stora dag. Behöver framför allt pynt till barnbordet:). Önskar lite hjälp på traven med hjälp av ett presentkort!! ☺️

 48. Jennie

  I sin logga har de rosa och grön i pastellfärger 😍 jag har handlat från myperfectday.se flera gånger och skulle jag ha turen att vinna skulle jag använda presentkortet till min sambos födelsedag senare i juni. Vi har haft det kämpigt länge och varit på väg att separera många ggr det senaste åren. Nu börjar det äntligen kännas som att vi är på väg bort från det onda och därför skulle jag vilja överraska honom med en massa fint pynt till hans kalas! Det är han värd! Jag skulle sedan återanvända pyntet till vår dotters tvåårsdag i augusti 😍

 49. Jennie Johansson

  I sin logga har de rosa och grön i pastellfärger 😍 jag har handlat från myperfectday.se flera gånger och skulle jag ha turen att vinna skulle jag använda presentkortet till min sambos födelsedag senare i juni. Vi har haft det kämpigt länge och varit på väg att separera många ggr det senaste åren. Nu börjar det äntligen kännas som att vi är på väg bort från det onda och därför skulle jag vilja överraska honom med en massa fint pynt till hans kalas! Det är han värd! Jag skulle sedan återanvända pyntet till vår dotters tvåårsdag i augusti 😍

 50. Sandra östvang

  Loggan är rosa o grön med svart text .. om jag vann skulle presentkortet användas för o inhandla till döttrarnas 1år och 3 års kalas .. fick verkligen inspiration och idéer från din blogg 🙂

 51. Frida Magnusson

  Loggan är grön risa och svart.
  Skulle va till min födelsedag i Oktober. 💜💜💜 / Frida Magnusson

 52. Susanne Paananen

  Åå jag skulle använda presentkortet till min sons 25års fest. Vi ska fira honom med dunder och brak fast han inte vill ha kalas. Men fyller man 25 år så måste det firas såklart.
  🎁🎁🎁🎉🎉🤩🤩 mer kalas åt folket.

 53. Josefine

  Rosa, mintgrön och svart 😊. Jag ska ha en överraskningsfest för min sambo när han fyller 40 i början på Juli för han har aldrig fått ha ett stort kalas när han fyllt år så vore så kul att vinna detta pris 😊

 54. Matilda

  My perfect days logga är grön och rosa med svart text.
  Om jag vann detta presentkort skulle jag använda det till min sons 7-års kalas i slutet av juni. Vore härligt att ha möjlighet att ge honom ett extra fint (dekorativt) kalas💕 Särskilt när man en är ensamstående, heltidsstuderande mamma och i vanliga fall måste planera varje inköp noga🌸

 55. Matilda Hålen

  My perfect days logga är grön och rosa med svart text.
  Om jag vann detta presentkort skulle jag använda det till min sons 7-års kalas i slutet av juni. Vore härligt att ha möjlighet att ge honom ett extra fint (dekorativt) kalas💕 Särskilt när man en är ensamstående, heltidsstuderande mamma och i vanliga fall måste planera varje inköp noga🌸

 56. Eliina

  Loggan är grön och rosa med svart text!
  Jag skulle använda presentkortet till min dotters dop! Dom har sååå himla mycket fint och skulle vilja göra så min dotter kan känna sig som en prinsessa för en dag!😇 massor med kramar

 57. Sara

  Loggan är grön och rosa med svart text. Mina två barn blir 1år respektive 4år i augusti med två dagars mellanrum. Detta tänkte vi fira med ett stort kalas med familj och vänner, därför hade det varit perfekt att vinna presentkortet för att göra kalaset extra fint 🙂

 58. Cissi J

  Hej. Den är grön o rosa med svart text. Min son Jesper fyller 18 år den 26 juli så skulle va kul att ha ett fint o härligt kalas. Vi har inte haft så mycket dekoration på våra kalas. Så tänker att 18 år är lite speciellt o man är på väg in i vuxenvärlden.
  Kram Cissi

 59. Linn Norberg

  Jag fyller 30 snart och funderar på att fixa en redig brakfest!!!! Man ska fira att man blir äldre 🦋 finns så mycket vackert med det!

  Loggan är rosa och grön med svart text!

 60. Therese S

  Grön och rosa med svart text🥰 först skulle jag skämma bort min lilla tös med ett fint 6 års kalas i sensommar och efter det min äldsta gosse som blir fjortis i september. Gillar dekorationer! Och jag blir såå otroligt inspirerad av din insta och blogg. 😍🥰👍 / theresestalarm (insta)

 61. Linn

  I flera år har jag och min sambo sparat pengar och planerat vårt husbygge. Vi har inte haft möjlighet att fira födelsedagar storslaget med vänner då fokus legat på huset.. Men i september ska huset stå klart (förhoppningsvis) och nu i sommar fyller min pojkvän 30 år.
  Planen är att vi i höst ska ha en stor inflyttnings och födelsedagsfest för våra familjer och vänner.
  Det hade varit mer än perfect att få pynta och fixa iordning allt extra fint och förgylla både hus och fest med något av allt fint som finns hos My Perfect Day.

  My Perfect Day har färgerna rosa, grön och svart i sin logga 🍡🖤

 62. Sandra

  Logga är rosa och grön med svart text😀. Om jag skulle vinna så skulle jag ge bort till min mamma som jag vet drömmer om ett bröllop på vid barndomshemmet vid vattnet. Och har vi tur blir det i sommar och skulle så gärna vilja hjälpa henne med att dekorera vackert på bygdegården i den lilla byn. Skulle betyda mycket för mig att kunna ge henne en fantastisk fin dekoration på hennes viktiga/stora dag. Hoppas innerligt på lycka! Ha en fin dag. Kram Sandra.

 63. Hanna Wallerud

  Jag fyller 35 år i augusti och ska fira med vänner och familj så jag skulle använda presentkortet till det. Färgerna i loggan är rosa och grön med svart text.

 64. Anna

  Åh så roligt det vore att vinna! Oftast kollar jag runt inför barnens (har fyra små) kalas och har stora planer på dekorationer, ballonger och pynt, men allt som oftast landar det i att jag tycker det känns för slösigt och dyrt så jag beställer inget. Så trist 😏 Skulle gå all in om jag vann och hur kul vore det inte!!!

  Färgerna i loggan är rosa, grönt och svart.

 65. Therese

  Loggan är rosa och grön med svart text 🙌🏼
  Jag skulle använda presentkortet till att köpa massa fina dekorationer till min yngsta dotters 3-årsdag i augusti 😍 Ellie har precis börjat berätta och visa vad hon gillar och högst upp på listan står prinsessor och regnbågar 👸🏼🌈 vilket jag vet att det finns massa fint av hos my perfect day 😍 Som studerande har jag ju inte överdrivet med pengar kvar varje månad men man vill ju göra allt för sina barn, så ett presentkort skulle ju vara underbart ❤

 66. Elsa Nilsson

  Loggans färger är rosa & grön, och jag skulle vilja använda presentkortet till mina föräldrars födelsedagsfest!

 67. Karolina

  Loggan är rosa och grön.
  Jag skulle köpa grejer till sonens 6-års kalas i augusti eller förresten kanske till min egen 40årsdag nästa år. Oftast lägger man ju ner mycket tid på att fixa och dekorera till barnens kalas men sällan till egna födelsedagen, men det kanske vore på tiden 😊

 68. Josefine

  Rosa och grönt med svart text. Vi skumme använda presentkortet till vårt bröllop och dop i augusti. Vi skall ha en sommarfest hemma i trädgården efter ceremonin och det skulle vara en perfekt möjlighet för oss att få till lite extra fin dekoration! Det vore så kul att kunna göra det riktigt fint och oförglömligt 😍

 69. Elin Gustafsson

  Loggan är rosa och grön med svart text.

  Jag fyller 40år i juli och ska ha mitt kalas i ett gammalt magasin, kul att pynta upp det med ballonger och dekoration

 70. Josefine

  Rosa och grön och svart text:) åh jag skulle använda det till min dotters 4 års kalas. Vi hsr nyligen varit föräldrarlediga, vilket gör att pengarna snabbt tar slut. Vore så kul att kunna ge henne lite extra på sin stora dag 😍😍

 71. Monique nilsson

  Rosa och gröna färgklickar med svart text. Jag skulle använda presentkortet för att köpa det jag behöver inför mitt barns barndop den 6 juli samt till mitt bröllop som äger rum 31 augusti 😍

 72. Monique

  Rosa och gröna färgklickar med svart text. Jag skulle använda presentkortet för att köpa det jag behöver inför mitt barns barndop den 6 juli samt till mitt bröllop som äger rum 31 augusti 😍

 73. Emma Larsson

  Rosa, turkos och svart har färgerna på loggan.
  Jag skulle bli sååå fantastiskt glad om jag vann då jag planerar min 40-års fest för fullt och det skulle verkligen passa så bra med denna vinst👌🏻🙏🏻

 74. Jennifer

  Mintgrön och ljusrosa med svart text! Om jag vinner skulle presentkortet gå till vår namngivelse av vår dotter som samtidigt är ett surprisewedding 🍾

 75. Camilla

  Rosa och grönt. Åh denna tävling kom verkligen lägligt. Jag skulle använda det till vårt bröllop i slutet på augusti. Det blir ett bröllop på stranden och jag har redan hittat massa fint piff som jag önskar 🙏🏼❤️

 76. Sara p

  Grönt rosa med svart text. Det här skulle användas till min älskade 6 årings kalas efter sommaren 😍

 77. Mikaela

  Rosa och mintgrönt med svart text är färgerna i “My Perfect Day” loggan. Jag skulle använda presentkortet till att göra ett super kalas för vår son som fyller 1 år i oktober. Känns så speciellt att fira hans första födelsedag så skulle vara extra kul att vinna så man skulle kunna välja och vraka bland alla fina saker hos My perfect day 😍

 78. Sofie

  Grönt och rosa med svart text!
  Jag skulle använda presentkortet för att go loco på dekorationer till min bästa kompis möhippa samt min dotters 2-års kalas!💕

 79. Jessika

  Åh! Det hade varit en perfekt vinst till min son som fyller 8 år efter sommaren. Han har adhd och blir tyvärr inte så ofta bjuden på kalas 🙁 Att få chans att dekorerar hans släktkalas lite extra hade varit en otroligt fin gåva till honom <3

 80. Jessika

  Åh! Det hade varit en perfekt vinst till min son som fyller 8 år efter sommaren. Han har adhd och blir tyvärr inte så ofta bjuden på kalas 🙁 Att få chans att dekorerar hans släktkalas lite extra hade varit en otroligt fin gåva till honon <3

 81. Yasmine

  Rosa och grönt! Skulle använda presentkortet till att köpa dekoration till mina barns gemensamma kalas i augusti. Alla mina 3 stora barn fyller nämligen år i augusti så har alltid 1 stort släktkalas till dom, skulle vara så perfekt att vinna så håller tummarna 🙂

 82. Katja

  Rosa och grönt är med på loggan 🙂
  Skulle använda presentkortet till sonens 2 årskalas nu i sommar och kanske någon fin dekoration till min 30-årsdag 🙂

 83. Emma Lund

  Rosa och grön är färgerna. Jag skulle använda pengarna till två kalas, min sons 4års kalas som är om tre veckor och min dotters 1års kalas i november.

 84. Sofie

  Hej 👋🏼 Loggan är grön och rosa med svart text. Om jag vann skulle jag styra en sommarfest med massa god mat och dryck för mina kompisar. Skulle se till att alla var barnlediga och att vi bara fick sitta tillsammans och typ prata hela meningar utan att någon måste kissa, några bråkar eller någons gosedjur har gjort sig illa. Skulle vara helt fantastiskt 🥰

 85. Cecilia

  Åh, jag skulle vilja vinna presentkortet till min kommande logoped( universitets) examination. Loggan är Rosa/grön
  Haha, ett år kvar, men planeringen är redan igång🤪

 86. Cecilia

  Åh, jag skulle vilja vinna presentkortet till min kommande logoped( universitets) examination. Loggan är Rosa/grön
  Haha, ett år kvar, men planeringen är redan igång🤪

 87. Jenny

  Grön och rosa samt svart text och vit bakgrund. Jag skulle använda det till vår dotters namngivelse som även kommer vara vår bröllopsdag 😍

 88. Emelie

  Rosa och grön!
  Vore roligt att kunna slå på stort till vår dotters 3-års kalas till Augusti. Hon blev storasyster i Mars med allt vad det innebär. Jätteduktig med att hjälpa till och ta hand om lillebror utan att vara avundsjuk. För ett par veckor sedan bestämde hon sig själv för att sluta med nappen vilket gått jättebra. För några dagar sedan bestämde hon sig dessutom för att sluta med blöja på natten, och även det har gått jättebra. Hon är värd någon alldeles extra och vore roligt att kunna ge henne det.!

 89. Therese

  Loggan har färgerna rosa och grön. Jag skulle använda presentkortet till vår sons 1års kalas i vårt nya hus vi får flytta in i på hans födelsedag i september 🤩

 90. Mia Carlsson

  Loggan är grön och rosa med svart text .
  Skulle så gärna vilja vinna för att kunna dekorera till min lilla dotters ett års kalas i Augusti. Hennes första födelsedag vill jag ju göra extra speciell 😊

 91. Frida

  Deras logga är svart text med rosa o grön färg också 🙂
  Skulle sååå vilja vinna och kunna gå all-in på dekorationer till en sommarfest 🙂

 92. Marie

  Loggan har färgerna grönt svart och rosa. Jag hade använt presentkortet till min “plast pappa” 70 års fest i september. Han ställer alltid upp för oss och skulle vara fint att kunna göra detta extra speciellt för han

 93. My

  åh perfekt, vill så klart vinna ;D har en midsommar fest att anordna inom kort.
  hoppas på tur! Rosa & svart samt grönt

 94. Anna

  Loggan är i grönt/rosa och svart text 😉 jag hade använt presentkortet till min systers möhippa som kommer äga runt i Juli , blir det någon krona kvar så går det till min sons kalas den 29 juli . Kram ha en fin dag ❤

 95. Nellie Lejon

  Min dotter fyller 1 år i slutet av juni, hade varit perfekt att få pynta hela huset!🌸
  Grönt och rosa med svart text är loggan.😃

 96. Nellie lejon

  Min dotters fyller 1 år nu i sommar, så vore helt perfekt att få pynta hela huset!!🌸
  Grönt och rosa med svart text är loggan😃

 97. Tina

  Grönt & rosa är färgerna på ”My Perfect Day’s” logga 💚💗 Jag ska ordna ett 40-årskalas som överraskning och det vore helt fantastiskt med ett bidrag till pyntningen. Födelsedagsbarnet älskar fåglar och ”Lovely Swan”-temat hade varit klockrent 🥰🦢

 98. Malin Lindén

  Loggan är grön och rosa med svart text!
  Jag och min syster planerar just nu sommarens fest, ett Pinkparty för enbart tjejer! Som mammor känner vi att vi alla förtjänar tid & lyx bara för dig själv en kväll. Dekoration från My perfect day hade varit perfekt för att göra det lilla extra 😍👌

 99. Veronica

  Svaret på frågan är, grönt, rosa och svart text.
  Jag planerar årets fest, min fru fyller 30 år och det kommer bli en överraskningsfest. Temat ska vara guld och silver och jag hoppas kunna pynta rejält, festernas fest även gällande dekoration 😊

 100. Frida

  Loggan är grön och rosa med svart text!
  Jag hade använt presentkortet till mig sjölv då jag fyller 30 år snart och ska ha dubbla kalas hade passar perfekt med fint pynt från my perfekt day då!

 101. Linda Hayes

  Denna tävling kom med perfekt timing! Dottern och hennes bästis ska ha sitt femårskalas om två veckor, temat ska vara unicorn. 🦄

  Loggan är rosa/grön/svart.

 102. Ulrica

  Texten är svart och färgerna är rosa och grön. Jag hade använt det till mina tre barn som alla fyller år i sommar. Hade varit roligt att dekorera lite mera och jag tror dom hade uppskattat det väldigt mycket.

 103. Jessica hammarlund

  Färgerna på loggan är grön och rosa.
  Jag skulle använda presentkortet till min lilla dotters 1 års kalas. I augusti. Vore så kul att få tillfälle att göra det extra fint den dagen
  Tack på förhand. Familjen hammarlund

Annons