Therese Wickman

DET BLEV ETT FINT FIRANDE INNAN VI BLEV SJUKA!

Hej fina du!

Vilket fint väder vi bjuds på. Känns verkligen som om sommaren kom med Juni månad.

I Fredags påbörjade vi projektet med att bygga trall på framsidan. Det har varit stenplattor där sedan vi flyttade in & det kommer upp ogräs mellan plattorna & det känns som om man inte gör annat än att rensa men lika fort kommer det upp igen. Det känns & har aldrig känts trevligt att vara på framsidan, så nu tänkte jag ändra på det. Mycket för att solen aldrig kommer åt på den sidan, men med värmen som var förra sommaren kan det bara vara skönt att fly undan solen & framförallt flytta grillen till framsidan i stället för att ha den på baksidans stekande soldäck som den står nu. Tror det kan bli väldigt mysigt med ett litet altandäck, med blommor, en liten matgrupp & grillen..

Ska visa er för & efterbilder när vi är klara 🙂

Projektet har dock stått still sedan i Lördags då vi bjöds på regn hela den dagen & hela söndagen gick åt till kalas & sedan ha både jag & lilleman varit sjuka här hemma. Vi har åkt på en rejäl förkylning med snoriga näsor & halsont..

 

Tur vi hann njuta av ett fint kalas för Ellah & Kidh innan vi blev som sjukast.

Tänk att Ellah blir hela 10 år & Kidh 8 år? Det kan inte vara sant att mina barn blivit så stora?

 

 

Hoppas du haft en fin helg. Har du några speciella planer att göra på Sveriges Nationaldag på Torsdag?

Själv åker dom stora barnen till Kroatien med sin Pappa & jag ska hjälpa min Mamma hela dagen med deras stora glasscafe i Stadsparken här i Örebro. Brukar komma extremt mycket folk just den här dagen, så vi måste vara förberedda 🙂

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.