Therese Wickman

SER ÖVER SOMMARENS SEMESTERPLANER!

Hej vännen!

 

Är du ledig idag?

 

Sitter & dricker kaffe & ser över sommarens planer. Vi har gjort så himla mycket nu i Maj att vi i sommar inte ska göra så mycket större resor. Några mysiga utflykter har vi inbokade, samt en vecka till Gotland & fyra härliga dagar uppe i Leksand & på Leksand sommarland.

Annars ska vi mestadels vara hemma tror jag..

Att besöka Leksand har blivit lite som en tradition för oss & det kommer nu bli vårt fjärde år som vi åker dit.

Mina barn älskar att vara där & blir lika ledsna varje gång det är dags att packa ihop & åka hem.

Det är verkligen supermysigt där, campingen ligger så vackert precis intill Siljan sjön & Sommarlandet ligger precis intill Campingen så det är bara att gå fram & tillbaka hur mycket man vill.

Barnen brukar hitta kompisar som dom leker tillsammans med & på kvällarna efter en hel dag på sommarlandet är det ljuvligt att sitta på altanen, höra barnen fnittra & skratta tillsammans med andra barn medan man ser ut över sjön & bara är.. Kärlek till semesterlivet.!

 

Är det någon av er som ska besöka Leksand & deras sommarland i år?

 

Ha en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Vi bor i mora så vi kommer åka dit med barnen i sommar. Även när jag inte har mina barn så tar jag och sambon vattenskotern från mora över Siljan till vackra leksand. Att se leksand från Siljan är fantastiskt vackert

    1. theresewickman

      Men åh, det låter ju helt underbart!.. TÄnk att ha den möjligheten, att ta vattenskotern <3 Ha en fin helg!

  2. Camilla

    Va kul vi åker varje år till Rättvik och bor där vid underbara Siljan Och passar då på och åker till Leksands sommarland. Mina barn älskar också detta ställe.

    1. theresewickman

      Ja men visst är det underbart? Även jag älskar det. Uppskattar utsikten & dom uppvärmda poolerna allra bäst 😉 Passar en fryslort som mig perfekt!

      KRAM

  3. Kicki

    Jajamän, i år besöker jag och barnen leksand sommarland tillsammans med deras mormor :). Vi va dit för många många år sen då min 11 åring bara va ett par år och minns inte, s han längtar i år!

    1. theresewickman

      Åh det kan jag tänka mig, vad kul! Hoppas ni får en underbar vistelse där & skulle vi mot förmodan vara där samtidigt, så stanna & säg Hej 🙂

      KRAM

  4. Christine

    Vi har lite senare semester i år men har bokat in fyrs dagar i Lysekil då barnens farfar bor där, två dagar på Astrid Lindgrens värld och blir troligtvis att vi fortsätter mot Oskarshamn där barnens farbror med familj bor helt idylliskt mitt ute i skogen med hästar, grisar och hundar ❤️ Vi kommer också åka ner till Malmö för att vara publik i Sommarlov. Barnen tjatade hela förra sommaren om att vi skulle åka dit så vi kör på det, dock inte bokat något än. Det finns så mycket att se i Sverige ❤️

  5. Martina

    Så fina ! Men sista bilden, OMFG vad vacker du är alltså !! Du är en fantastik förebild , superkvinna och mamma ! Och du är alltid asbra precis som du är !

    1. theresewickman

      Men WOW, TACK för dessa fina ord, gjorde hela min dag! Tack tack tack!! Ha en fin helg! KRAM

  6. Katja

    Jag och mannen har funderat på att åka dit som en födelsedagsöverraskning till dottern som blir 7 i slutet på juli. Vi velar lite dock då det finns andra alternativ och många även har rekommenderat skara sommarland och Gustavsvik (tror jag det var ?)