Therese Wickman

HAN RYMDE & HÄLLDE SÅS ÖVER BORDET!

Får inte ihop mina timmar som jag vill & behöver den här veckan.  Hatar känslan av otillräcklighet. L

 

Har lovat er inlägg från Danmark samt hur jag redigerar mina bilder mm, mm, & det kommer.

Så mycket annat runt om & jag känner att to do listan bara blir längre & längre & det är hela tiden saker som behöver gå före.

Har flera större samarbeten som ska in den här veckan & sånt är prio ett när det kommer till tiden jag får till arbetet, då blir andra jobbsaker lidande, typ att mailkorgen är överfull, fakturorna har inte blivit iväg skickade än osv. Men, jag har ändå blivit bättre på att sortera & fokusera på det absolut viktigaste, så får man det andra senare.

Barnen & tiden med dom går först & nu när jag är själv hemma hela dagarna, & Matheus kanske inte sover som han ska, får jag släppa & fokusera på här & nu!

 

 

 

 

 Idag har jag varit på möte. Skulle vara två stycken möten men den andra dök inte upp som planerat. Så nu vet jag inte riktigt hur det blir med det där. Det visar sig,!

Att ta med Matheus på lunchmöten brukar ändå fungera hyfsat bra, men idag var det kaos kändes det som 😉

Han hade redan kommit fel i sin sömn efter en dålig natt & uppvak redan vid 5:30 & det resulterade i att han somnade mycket tidigare på sin förmiddagslur & var väldigt trött under lunchen när han annars brukar vara som piggast den tiden. Just därför vi bokat just den tiden 🙂

  Till en början var han vid gott mod, men sen kastade han saker på golvet, jag plockade, han kastade & jag plockade ,samtidigt som jag försökte lyssna & visa intresse i mötet. Mitt i allt fick han också tag på en stor burk kallsås som han hällde på hela sig & hela bordet. Personal fick komma & hjälpa till för att städa upp & så rymde också ungen ut genom den vidöppna altandörren medan jag tittade bort en sekund. Stressnivån & svetten var på en helt egen nivå under det mötet. Dock var hon jag träffade så himla underbar & vi båda tog situationen som den var. Det är ju så med barn, man vet ju aldrig hur det blir 😉

 

 

Igår spenderade Matheus eftermiddagen hemma hos Sanna, min bästa vän & gudmor till Matheus så jag kunde åka upp till huvudstaden tillsammans med några kollegor från Örebro för att gå på ett stort lanseringsevent. Det kommer bli så himla bra det här….

 

Hoppas du får en fin dag imorgon. Röd dag & allt, hoppas solen lyser på sig!

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.