MATHEUS 11 MÅNADER! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MATHEUS 11 MÅNADER!

Hallå vännen!

Jag kom på här om dagen när vi satt & planerade inför Matheus 1 års dag att jag glömt bort hans 11 månaders uppdatering här på bloggen. Fy skäms på mig. Får skylla på att det var mitt under det jobbiga vi gick igenom här hemma & sen kom Påsken.

 

Så vad har hänt sedan 10 månader?

Numera går han överallt & väljer hellre gå framför att krypa. Han har fått upp en riktig fart så kan gissa att han springer om ett par veckor. Jag vet vad jag kommer att göra i sommar om vi säger så , jaga jaga, jaga;)

Han har börjat blivit så himla charmig & har verkligen gått från en bebis till en liten individ. Han är fortfarande mycket mer krävande en vad jag villa minnas hans syskon, han har ett jäkla humör om man får säga så & han vet vad han vill.. Men mitt i allt detta så har han blivit så himla rolig, charmig & gosig.

Han är mammas kille just nu, alla dagar i veckan. Jag kan inte ens lämna rummet utan att han bryter ut i gråt. Där jag är, där ska han helst också vara.

Som ni vet har Matheus sovit dåligt, i stort sett hela tiden, men senaste veckorna har det peppar peppar varit fler bra nätter än dåliga, där han somnar vid 19, vaknar upp runt 23 för en flaska mjölk för att sedan ha sovit till 4-5 tiden, somnat om med nappen och sovit till 6-7 tiden, det får jag kalla bra nätter för att vara oss.

Det har hänt så mycket sedan förra månadsuppdateringen i hans fysiska utveckling.

 Förutom att han går stadigt så har han lärt sig klappa händerna & att vinka & allt under i princip samma vecka. Men en sak han inte vill lära sig, det är att hålla sin egna flaska. Brukar skratta åt honom när jag ber honom lyfta armarna för att försöka hålla i flaskan när han dricker, men han anstränger sig inte det minsta. Men varför göra det när någon annan kan göra det åt än 😉

 

Kan verkligen inte förstå att min lilla bebis om bara någon vecka blir 1 år.

Min älskade Matheus, Monchi, Röjar Raffe <3

 

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.