Therese Wickman

MATCHANDE PYJAMASER TILL BARNEN!

Hej vännen!

Jag vet ju att ni brukar fråga mig, ganska så ofta faktiskt om varifrån jag hittar alla matchande pyjamaser till barnen. En hel del har jag köpt på Polarn & pyret men nu senast hittade jag så fina hos Geggamoja.

Jag funderade länge på om jag skulle beställa hem alla i färgen grå, men valde tillslut samma pyjamas till alla barnen fast i olika färger. Blev en så fin kombo. Rosa, grå & blå tillsammans & även om priset är högre än hos exempelvis HM, så vet jag att dessa kläder är gjorda under rätt omständigheter & är dessutom ekologiska. Vet inte om det kommer med åldern eller om man bara blir mer uppmärksam. ? Men nu för tiden lägger jag hellre lite mer pegar på BRA kläder, som inte är utförda genom barnarbete , som erbjuder bra textiler & som håller betydligt längre..

Förr kunde jag tycka att Polarn & Pyret eller Geggamoja var så dyra, men oj så fel jag hade. Matheus har b.l.a kunnat använda en & samma pyjamas från Polarn & Pyret sedan han var 2 månader & han kan idag snart 1 år gammal fortfarande använda samma. Både Geggamoja & Polarn & pyet har smarta muddar på många utav sina kläderna som gör att dom går att förlänga & kvaliten ska vi inte prata om.

Har några bodysar från HM som redan efter 2 månader var för små. Så i långa loppet tjänar jag på att köpa färre men med bättre kvalite & hållbarhet på kläderna. Helt klart!

Speciellt till Ellah & Kidh som inte växer i samma takt som Lilleman.

Med koden Therese får du just nu 20% rabatt på ett helt köp hos Geggamoja!

 

Älskar när barnen är nybadade, sätter på sig pyjmasen & kryper ner i vår säng för att kvällsmysa en stund innan läggdags. Denna stund är svårslagen.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alma

    Håller med dig! Dyrare kläder från dyrare märken håller oftast länge, både när det gäller slitage och storlek. HM väldigt små kläder för övrigt.