Therese Wickman

EFTERMIDDAGSUTFLYKT!

Hej fina du!
Visst är det härligt med blå himmel & sol? Detta väder & känslan av att våren väntar runt hörnet kan göra vem som helst lycklig. Tänk så mycket enklare livet kan kännas genom lite sol. Är det inte lustigt?

 

Vet inte vad som hänt med Matheus den sista veckan, men från att vara Röjar Raffe 24 timmar om dygnet till att vilja gosa, mysa & han har dessutom blivit så himla rolig. Han är nyfiken, vill vara med & hjälpa till när jag tvättar, när jag lagar mat & han är efter mig vart jag än går. Han är verkligen mammas lilla pojke just nu.

Han börjar verkligen gå från en bebis till en liten kille. Tänk att han fyller 1 år om drygt en månad & att han i sommar kommer springa runt & plötsligt har min bebis växt upp & blivit ett ”barn” i stället.  Hur ska man någonsin bli bekväm i den känslan?

 

Vi hade en jättefin eftermiddag igår. Barnen har fått hem nya cyklar från Jollyroom så vi tog en utflykt i det fina vädret. Det var extra roligt att se Matheus lysa som en sol när han fick prova sin cykel för första gången. Han är alldeles för liten för att trampa själv, men denna cykel var så smidig att man som vuxen kunde gå bakom & enkelt styra med handtaget.

 

Har våren kommit till dig också`?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.