REA PÅ BESAFE BILSTOLAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

REA PÅ BESAFE BILSTOLAR!

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Lekmer

 

Hej fina du! Hade du en fin Alla hjärtans dag i går?

Vi firande inte något jättestort och gav heller inte varandra presenter. Tycker och tänker att man ska visa kärlek & tacksamhet varje dag och att det  är roligare att överraska några dagar när det minst förväntas i stället.

Vi åt dock extra god middag & tog en myskväll i soffan efter barnens Simskola. Mysigt <3

 

Ni är såååå himla många som frågar efter rabatt på Besafe bilstolar. Tyvärr är det inte ofta som Besafe har Rea, kanske därför det efterfrågas så mycket? Men har precis hittat ett erbjudande med upp till 60% på några utvalda Besafe bilstolar. Hur underbart?

Vi var supernöjda med vårt babyskydd vi hade till Matheus & det var för oss en självklarhet att fortsätta med samma märke nu när vi behövde byta bilstol. Tycker det är extra smidigt att ISOfix basen vi hade till babyskyddet även är samma som till denna bilstol, hur smidigt?

Det gör ju att man känner att det är värt att köpa till en bas. Funkar lika bra utan såklart, men ni som haft en ISO bas vet vad jag pratar om? Blir så mycket smidigare, speciellt om man ska byta bil i bland, bara att koppla in och koppla ut på 1 minut.

Vi valde samma färg även på Bilstolen, tycker den är så himla fin & ganska så ovanlig.

Du hittar erbjudandet & alla bilstolar HÄR

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.