30% HOS LINDEX BABYAVDELNING, ENDAST IDAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

30% HOS LINDEX BABYAVDELNING, ENDAST IDAG!

Som ni redan vet är Lindex en utav mina absolut favoritbutiker när det kommer till barnens kläder, framförallt deras babyutbud.

Ni som följt mig länge vet hur förtjust jag är i leggings & att det är där jag hittade dom flesta utav Kidhs galet läckra leggings.

Idag, enbart idag har Lindex 30% rabatt på deras babyutbud så jag passade helt enkelt på att fylla upp Matheus garderob inför våren. Inser att det blir en ganska färgglad garderob, men jag är så vansinnigt förtjust i gult. Hur fint är det inte, speciellt på våren?

 

För att få rabattkoden på 30% måste du vara medlem “More” medlem, vilket är jättelätt att bli om du redan är medlem. Koden är 1906baby

Du hittar hela babysortimentet HÄR

 

 

Ska bli så roligt att visa er kläderna när dom kommer hem, en del av dessa leggings jag visar här uppe har vi redan hemma, men båda hängslebyxorna, den röda leopardtröjan, strumpor samt en pyjmas är beställd.

Nu längtar jag desto mer till bar mark, sneakers & tunna byxor..

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Åh jag köpte också den röda leomönstrade tröjan och hängselbyxorna i leomönster. Sååå söta 🙂 Trevlig helg fina du!

Annons