Therese Wickman

BRUNCH PÅ BOULEBAR – ÄT TVÅ MEN BETALA BARA FÖR EN!

I helgen åkte hela familjen in till stan för att äta Brunch på Boulebar,

Tanken var först att vi skulle packa matsäck & åka till sjön för att åka Skridskor, men det var riktigt snöoväder här i Örebro så vi valde att åka till vårt favorithak för att äta gott & spela Boule tillsammans i stället.

Boulebar kan på riktigt kanske ha världens godaste Brunch. Till skillnad mot många andra jag tidigare varit på så blir man här serverad det mesta vid bordet & det kommer i olika omgångar. Först får man massa gott plock som Salami, Ostar, Yougurt mm, sedan kommer som en slags varmrätt med Pommes, Sallad mm & på allt detta så kan man gå & ta frukt, dessert, göra sina egna våfflor & äta hur mycket man vill, såklart!

 

 

 

Barnen älskar att spela Boule & vi brukar oftast tävla två & två mot varandra i lag. När vi är här och äter Brunch är det perfekt & ta ett parti mellan måltiderna..

 

Om du bor i Örebro så kan jag varmt rekommendera att ta en tur hit. Ni vet väl vid det här laget hur mycket vi gillar stället med tanke på att vi hänger där ganska så ofta. Vårt favorihak i Örebro, helt klart!

En brunch för en vuxen kostar 250 kr, med 90 min Boule kostar det 350 kr, egentligen inte mycket alls med tanke på allt som ingår i det priset, men som om det inte vore nog så kan du nu, med koden ”ThereseWickman! , få äta 2 men betala bara för 1 hela Februari ut. Nästan så jag skäms att dela denna koden, även om det gör mig glad att få dela den med er såklart, men att kunna njuta av denna goda Brunch, för endast 250 kr för två vuxna är pinsamt billigt.

Barn under 5 år äter Gratis & Brunchen gäller Lördagar & Söndagar mellan 10:30 – 15:00.

Jag rekommenderar att boka bord online HÄR och där uppger du också rabattkoden för att få äta 2 men betala bara för 1.

Perfekt tillfälle att gå på tu man hand med kärleken, eller kanske samla vännerna & familjen & ta en mysig förmiddag tillsammans. Rekommenderar även att ni provar på att Spela Boule när ni ändå är där, det är så himla mycket roligare än vad man kanske tror…

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. theresewickman

      Som dom flesta andra ställen erbjuder dom våfflor & dessert, vilket du såklart kan hoppa över? Annars har du yougurt, sallad, salami osv. Men antar man ser det man vill se & att detta mer var en pik mot oss i och med att du kommenterar anonymt, vilket du alltid gör. Vilken tur du har ett val att inte gå dit då & att det är vi som äter och inte du 😉 Ha en fin dag!

        1. theresewickman

          Men snälla rara, ta din bitterhet någon annanstans. Har någon tvingat dig att äta? Och syftar du på vad vi äter, så är det vårt val & inte ditt…SKönt va? 🙂 Dessutom, för att poängtera så är det naturell yougurt & att äta några skivor salami är inte direkt onyttigt. Men som sagt, stanna hemma & ät sallad & skippa dessa bruncher, det kommer inte vi göra & det är en mysig stund med familjen nån gång då & då, inte direkt så det händer varje dag 😉 Till nästa gång, du blir irriterad & bara känner för att klanka ner, stanna upp & tänk att du faktiskt har ett val att gå ut från bloggen i stället. Bra va 🙂

    2. Alma

      Allt är inte onyttigt på bilderna, och dessutom varför ska man inte få unna sig något ibland? Är ju inte så att de äter pommes varje dag liksom!