DET SPÖKAR HEMMA HOS OSS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET SPÖKAR HEMMA HOS OSS!

På riktigt, det måste spöka hemma hos oss.

 

Varje natt låter Kidh i sömnen, oftast så ropar han på mig eller Ellah i sömnen eller så för han en dialog med någon.  Vi har inte tänkt så mycket på det mer än att vi brukar skratta tillsammans åt det morgonen därpå. Tänker att det ändå är ganska vanligt att barn pratar i sömnen.?

Men nu till det otäcka. Här om kvällen när både Ellah & Kidh var hemma hos sin Pappa så satt jag & Constantin & kollade film på nedervåningen & plötsligt hör vi någon ropa Mamma, mamma från Kidhs rum. Det var så himla tydligt & lät precis så som Kidh ropar efter mig i sömnen på nätterna. För en kort sekund glömde jag bort att dom stora barnen inte var hemma & trodde det var Kidh.

Kollade sedan på Constantin för att se om det bara var jag som hade hört ropen.  Han stirrade på mig med stora ögon , med vidöppen mun & såg helt chokad ut.

 

Såå himla skrämmande, detta hände verkligen, så klart & tydligt & lät precis som det gör på nätterna när Kidh ropar/pratar i sömnen… Nu snurrar tankarna? Vad var detta? Är det inte Kidh som pratar dom andra nätterna heller? Vi kan ju omöjligt ha inbillat oss detta, båda av oss?

Tror ni på andar?

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmsan

  Men gud, låter verkligen som ni har påhälsning och skulle faktiskt ta hem ett medium el liknande iaf. Har varit med om en hel del både sedan 5års åldern tills nu o idag är jag 30. Så kan inte annat än att tro på ett liv efter detta.
  Min Bonuspappa somnade in på julafton 2018 o redan på annan dag jul kände jag hans hand röra min kind sedan har han startat både tv o robotdammsugaren här hemma.

 2. Jennie

  Hände massa konstiga händelser i lägenheten jag bodde i tidigare. De ramlade bokhyllor mitt i natten o grannen undrade va de var men de var ingenting som hade ramlat. O barnen har ropat på mig fast dom inte vart hemma mitt på dagen. De är bara endel. Jag tror definitivt på andra sidan. Jag hade hemma 4 olika medium som sa att de var mycket energi o en utan tillfällena var de så tydligt att jag såg mannen från andra sidan swicha förbi mig o uppför trappan 😳 tack o lov är de lugnt sen jag blev sambo. Jagvhade kontaktat ett medium om jag var du ☺️👍

 3. Beatrice

  Jag tror definitivt på andevärlden! 🙌🏻 Själv har jag bytt 5 glödlampor på samma vecka här hemma, håller på att bli tokig. Är på tre olika lampor i olika rum också 😓 Plus att en tänds o släcks, har tydligen sitt eget liv. En elektriker har inte ens kunnat ge svar på vad som händer 🙈 Dock gillar jag inte när de busar med barn. Leonel vägrar nu sova ensam i sitt rum, då lampan släckts när han försökt sova 😕 Jag tycker det kan vara lite hemtrevligt med spöken så länge inte barn blir rädda 🙈 Skönt o veta ibland, att man inte är
  ensam tänker jag 😅

 4. Lotte

  FY sånt är så läskigt!! Det spökar hos oss med och vi har ett gammalt hus från 1850. Det spökade mer innan vi gjorde om köket men vi märkte samma vecka som vi flyttade in att det spökar. Ändå frågade jag när vi var och tittade på huset SPÖKAR DET HÄR? Nejdå fick jag till svar! Så visst finns det spöken! Händer det mer grejer än att någon ropar? Jag har aldrig sett någon och det är jag glad för men när vi läste säga när barnen var små så flög dottern upp och frågade VAD VILL DU mitt i läsningen och jag fattade ingenting haha
  https://lotte4.blogspot.se

 5. Zandra

  Jag tror definitivt på andevärlden! Jag har varit hos ett medium på en privat sittning som berättade så mycket som hon aldrig kunde ha vetat!