NI ÄR SÅ HIMLA BRA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NI ÄR SÅ HIMLA BRA!

Jag är rörd, generad & så himla tacksam att jag har er.

Tack så innerligt för all kärlek & pepp ni gett mig i samband med mitt inlägg om resan till Dubai & hur synd det skulle vara om Constantin som får stanna hemma. Ni är smarta, kloka & så jäkla grymma!

 

Vi har nu bestämt oss för att om Constantin fortfarande inte fått något jobb när avreseveckan kommer så får Matheus stanna hemma med honom & jag åker i stället i väg ensam med dom två stora barnen för att besöka min vän i Dubai.

När jag pratade med Ellah & Kidh angående detta så trodde jag att deras första reaktion skulle bli att dom blev glada, men Ellah sade direkt: Men mamma, hur ska vi klara oss utan lillebror en hel vecka, jag kan knappt klara två dagar i från honom..

Dom är så glada i sin lillebror & det värmer gott i mitt hjärta. Deras första tanke var hur dom skulle klara saknaden från honom en vecka & inte att dom skulle få ha amazing egentid med mig utan minibossen som tar den mesta uppmärksamheten & min tid.

Dom är bra fina mina ungar <3

Efter att vi suttit ner & pratat så kom jag & barnen fram till att det ändå vore “enklast” att åka ensamma & att känna saknad inte är något farligt, det kan ibland bara vara bra…

 

Nu får vi se hur det blir.! Jobbar Constantin så åker Matheus självklart med oss som planerat, om inte så blir han hemma & så får grabbarna, far & son spendera en mysig vecka tillsammans.. Tror det blir bra & nu när jag landat i detta så känns det bekvämare, även om det fortfarande känns lite småläskigt att eventuellt vara ifrån honom en hel vecka….

 

Återigen, tack för att du finns!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Absolut inte 🙂 Sen är det skillnad på kritik & påhopp. Som jag sade har jag förståelse för att man tycker och tänker olika, men jag har noll förståelse för att man gömmer sig bakom en skärm & bara kastar ut sig elaka saker. Eller tycker du det är samma sak?
   Om jag älskar choklad & någon annan säger att den hatar choklad, Helt fine, vi tycker och tänker olika, men att jag skulle förtjäna att höra hur dum i huvudet jag är som gillar choklad, att jag är tappad bakom en vagn osv, det är väl inte olika åsikter eller kritik? Det är bara elakheter & en gräns man inte behöver gå till.??