HIPP HIPP HURRA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

HIPP HIPP HURRA!

Hej & god morgon!

 

Idag är första skoldagen för barnen & vi återgår till vardagen & rutinerna igen. Blandande känslor såklart, älskar att ha alla hemma & ta dagarna som dom kommer. Men på ett vis ska det bli skönt att komma tillbaka till rutiner igen.

Idag är också Constantins födelsedag, så tidigt i morse hade jag klockan på alarm, smög upp före alla andra för att förbereda frukost på sängen , fick sedan väcka Ellah & Kidh som vänt på dygnet under jullovet & sedan smög vi in i sovrummet & sjung för Constantin. Efter presentöppning fick dom stora barnen bråttom till skolan, vi pussades hejdå & nu sitter vi här i soffan jag & C med Matheus lekandes på golvet, jag skriver till dig & om en kort stund ska vi till Bvc på 8 månaders kontroll med Matheus…

 

 

Hoppas du får en fin dag!

Själv tänkte jag spendera dagen med att ta i kapp lite jobb när Matheus sover middag, städa undan, hänga in alla rentvättade kläder & ikväll blir det middag & tårta såklart. Är det födelsedag så är det!

 

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons