Therese Wickman

LUCKA 23 : ETT AKTIVT BESLUT JAG TAR VARJE DAG!

Näst sista luckan ur Kajsons Julkalender. Lite sorgligt att det snart är slut..

 

” Aktiva val jag tar varje dag”

 

Jag väljer faktiskt varje dag att försöka njuta, vara tacksam och suga ut det där positiva ur dagen, även dom dagar som allt går åt Skogen.  Jag tänker att vi har bara ett liv, & det pågår NU.

Sedan dagen mitt liv höll på att förändras helt, dagen då jag sprang för mitt liv i Tsunamin i Thailand så har jag blivit en mer ”chill” människa. Vill njuta av livet, lämna småsaker åt sidan & försöka hitta tacksamheten i det lilla. En dag kan livet vara över & det kan vara idag, i morgon eller om förhoppnignsvis många år framåt, men under tiden vill jag aktivt välja bort smågnabb, saker som suger energi & lägga fokus på det som får oss att må bra. Sen kan det självklart vara lättare i vissa perioder, för tro mig, smågnabb, bråk & tjat förekommer även här, i perioder mer eller mindre, ibland så mycket att jag känner för att dra på semester helt ensam till en öde ö.

Men jag vill sällan somna osams, lämna hemmet i bråk osv, det ska kännas bra när kvällen kommer & dagen nått sitt slut & jag vill kunna se tillbaka på dom bra sakerna som hänt, även dom dagarna när livet känns som mörkast,.

 

Glädjen att få provhoppa i sängen… <3

 

Ta hand om dig, glöm inte bort att du är värdefull & att ingen är som du!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.